Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Mit tegyek, ha nem vagyok nagy dohányos, de alkohol hatására túl sokat cigiztem?

Figyelt kérdés
Ritkán szoktam buliba egy-egy szálat elszívni, de tegnap este nagyon túllőttem a célon az alkohollal, és csak úgy szívtam egymás után a szálakat. Nagyon megbántam, mert reggel óta nyom a tüdőm, komolyan, mintha nehezemre esne levegőt venni, meg mint mikor mondjuk az ember kifárad, és liheg, azt érzem. Lehet ebből hosszabb távon bajom? Eddig heti pár szál cigit szívtam tényleg, tegnap meg 15 szálat is akár. Vagy valahogy így, alig emlékszem. Tudom, hülye voltam, stb. De légyszi, valaki nyugtasson meg, hogy ez az érzés a tüdőmben el fog múlni, és jobban leszek.
2016. ápr. 10. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj elfog múlni.
2016. ápr. 10. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
El fog múlni, és igyál sok folyadékot, vizet.
2016. ápr. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!