Hogyan tudnék leszokni róla?
Az első két leszokási próbálkozásnál fokozatosan próbáltam meg elhagyni a cigit. Mondanom sem kell hogy kész kudarc volt és mindig visszaestem. Neked sem ajánlom hogy így próbálkozzál.
Egy hónapja szerdán délelőtt 11-kor csak úgy kíváncsiságból ki akartam próbálni, hogy meddig bírom cigi nélkül. Na, azóta nem gyújtottam rá. :D Nemes egyszerűséggel kategorikusan nemet kell mondani a cigire, ahányszor csak rákívánsz. Úgy fogtam fel magamban, mint ha a cigi utáni vágyakozás egy személy lenne aki folyamatosan hívni akar és mindig elképzeltem ahogyan ordibálva elhajtom. Melléktevékenységként fekvőtámaszokat, felüléseket és guggolásokat csináltam. (azaz még most is) A frusztrációmat is beleadtam ezekbe az "edzésekbe" így nagyon jól le tudtam vezetni a stresszt, bár az első két-három napban még így is egy cinikus s..gfej voltam.
Egy doboz azért nem kevés.
Sportolj és bízz magadban hogy sikerül.
Szia. Ez a 9-ik nap, amikor nem gzújtunk rá a párommal. Együtt kezdtk el, mert rengetegbe került.
Ami nekünk segített:
1- átszerveztük a napunkat. Leültünk é végigvettük azokat az alkalmakat, amikor mindíg rágyújtottunk. pl. reggeli kávézás, evés után, autóban. Átszerveztünk mindent. A reggeli kávézást megelőzte pár dolog, a kávét is máshol ittuk. Evés után rágcsáltunk, autóba új zenét hallgattunk.
2- pótcselekvéseket találtunk ki. Párom valamilyen túlélő karkötőket készített, én kötöttem, de lehet faragni, festeni, akármit ami lefoglalja a két kezed
3- először csak a pszichés függőséggel foglalkoztunk, így a nikotin pótlás miatt vettünk Nicorette sprayt, és nagyon jól megy vele. Amikor úgy érzed rágyujtanál, fújsz egyet, és azon veszed észre magad, hogy egy órája nem is gondfoltál a cigire. Nekünk bejött. Sok ikert'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!