Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti mit csinálnátok ha egy...

Ti mit csinálnátok ha egy gyerek (12-13) év körüli megkérne titeket hogy menjetek be a dohányboltba neki cigit venni? Bemennétek vagy mondanátok hogy nem?

Figyelt kérdés

#Gyerek-cigi
2016. ápr. 10. 10:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Anyumek tudjak hogy cigizek. Juniusra kene leallnom vele. De hala istennek meg semmi bajom nincs egeszsegugyileg azt leszamitva hogy futni, lepcsozni nehezen tudok...
2016. ápr. 11. 06:43
 12/28 anonim válasza:

Hallod az eleg gaz mar nem bírsz futni meg kifulladsz a lepcsozestol.

En 20 vagyok kb 5 éve dohanyzok es megis birom a futást is a lepcsozest is. Ket naponta futok 8-10km-eket, szoval én a helyedben vagy letennem a cigit v. kezdj el valamit sportolni.

Meg hat Ennyi idosen cigizni eleg gaz, ettol nem lesz menőbb az ember csak szégyenteljesebb.

Meg Ennyi idosen mibol telik neked cigarettára?

2016. ápr. 11. 21:26
 13/28 A kérdező kommentje:
Sportolok es nem menosegbol csinalom😊. Abbol telik hogy reggelente mikor megyek suliba mondom apumnak hogy adjon penzt higy tudjak valami kajat venni a bufebe es abbol nem kajat veszek hanem osszegyujtom a penzt es cigit veszek belole....probaltam letenni de ha egy nap nem szivok akkor ideges, hisztis es kobirhatatlan leszek...
2016. ápr. 11. 21:46
 14/28 A kérdező kommentje:
(anyumnak is fol tunik ha nem szivok mert eppen nincs. Ilyenkor inkabb beken hagy mert tudja hogy oktalanul is tragar modon valaszolok neki vissza)
2016. ápr. 11. 21:48
 15/28 anonim válasza:

Ne vedd sértésnek, de akkor neked idegrendszeri szinten valami nagyon nincs rendbe. Nekem van, hogy hetekig, néha előfordul hogy 1-2 hónapig se gyujtok ra, meg sincs semmi bajom, ja es, hogy mi a titkom?

A valasz: Csak siman nem gyujtok ra, ha nagyon is kívánom, akkor is inkabb iszok egy hold teát ( nyugtat ).

A dohányzás foleg Ennyi idosen ne függőség, hanem el elvezeti dolog legyen, olyan, mint mondjuk meginni egy pohar finom bort, azt se azért issza az ember, hogy berugjon, hanem elvezet miatt, igy van ez a cigarettával is.

2016. ápr. 11. 21:54
 16/28 anonim válasza:
* Zöld teát
2016. ápr. 11. 21:55
 17/28 anonim ***** válasza:
93%
Anyukád sincs rendben hogy ezt elnézi neked "csak ne legyen ideges meg trágár a gyerk".Jesszus milyen szülők(?) vannak!
2016. ápr. 18. 07:32
 18/28 anonim ***** válasza:

én elkerném tőled a pénzt bemennek a boltba onnan hivnám a rendőrséget akik előallitananak téged szüleidnél hogy miket csinalsz

ez megtörtent eset azóta sok helyre kimentek már igy a rendőrök

sok sikert

2016. ápr. 24. 11:58
 19/28 anonim ***** válasza:

ha a szülő tud róla és hagyja neked akkor megbüntetik a gyerek nevelés miatt

több tizezerre

hajrá öcsém

2016. ápr. 24. 12:00
 20/28 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as!

A rendor akarhogy ertesited oket nem csinalhat az eg vilagon SEMMIT! A torvenybe nincs benne hogy kiskoru nem cigizhet csak az hogy nem vasarolhat cigit...szoval hiaba ertesitened a rendorseget max kimennek a helyszinre es hivjak a szuleid...azzal aztan sokra mennek😂 szuleim meg gondoljak hogy bekuldok valakit mindig mert valahonnan meg kell szerezni...😄

2016. ápr. 25. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!