Mit élveznek a dohányzásban azok, akik csinálják?
Állítólag nyugtató hatású, meg mittudomén... Én inkább ideges leszek tőle, ha a közelemben rágyújt valaki.
El nem tudom képzelni, hogy mi vesz rá valakit arra, hogy száraz leveleket meg papírt égessen és a füstöt beszívja (és hogy ezért még fizessen is, nem is keveset). Olyan undorító a szaga, meg irritáló (köhögnöm kell tőle), hogy ha egy dohányos jön velem szembe a járdán, amíg elhalad mellettem, visszatartom a lélegzetemet.
Ha valaki függő, úgy érthető, hogy megnyugtatja a dolog (mivel nélküle elvonási tünetei vannak), de aki nem függő, csak alkalmanként elszív egy-egy szálat, az minek csinálja?
A szertartás miatt.
Én pont az emlitett kategoria vagyok, csak neha cigizek tarsasagban, hetvegente.
A mozdulat, a hangulat, az h kimesz "levegozni" kicsit es oszlik picit a tarsasag, mas lesz a hangulat.. jo beszelgetesek kezdete tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!