Mit csináljak? Tényleg le kellene állnom?
Szóval iskola után minden nap megkínálnak cigivel és ezt el is fogadom, 1-2 szálat. Füvezni haverokkal szoktunk, kb. fél évente, szóval arra nem vagyok rászokva. A pia már egyátalán nem üt ki, 1-2 doboz sör bármikor elfogy minden további nélkül. Töményet is bírom, bár annak még van hatása.
Egy internetes ismerősöm, akivel 1,5 éve ismerjük egymást, azt mondja, le kellene, hogy álljak, legalább a piával és a cigivel, mert ezeket napi szinten fogyasztom, és azt mondja nem lesz jó vége. Én nem érzek magamon semmit, makk egészséges vagyok. Apám elhanyagol, anyám elhagyta a családot 4 éve, azelőtt vert engem. Apám elég ideges típus, és még a mamámmal élek rajta kívül, de észre sem vették kb. 1 év alatt, hogy miket csinálok.
Hétvégénként van, hogy buliba megyek, tanulmányi átlagom 3-as körül van, több tárgyból is bukásra állok.
Mit kezdjek az életemmel, úgy érzem értéktelen.
(Egyébként a levegő is tele van káros anyagokkal)
14/F
Néha rosszulléteim vannak és hangulat ingadozásaim (kitörök magamból, könnyen felkapom a vizet).
Apám egyébként jól keres, csak sajnálja magán kívül bármire a pénzt. Pl. külön órák, korrepetálás, rendes étel, stb.
"(Egyébként a levegő is tele van káros anyagokkal)"
És ez ok arra, hogy további káros anyagokkal tömd magad? Sosem értettem, hogy a dohányosok miért hozzák fel ezt... -.- A levegőt NEM tudod megváltoztatni, de a dohányzást és a piálást azt te választottad, azokkal le tudnál állni.
Nem az lenne a lényeg, hogyha már a levegő káros, akkor ne károsítsd magad még ezen felül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!