Miért jáulnál el? Mennyi az a nagyon sok? Én heti 6-szor 10 órában dolgozom, egy percre sem engednek leülni, a negyedórás kajaszünetünkben is állva eszünk, de még soha egyszer sem ájultam el.
2014. febr. 22. 16:39
2/8 anonim válasza:
Kávé?? Koffeines tea?
2014. febr. 22. 16:41
3/8 A kérdező kommentje:
Körülbelül másfél óra.
Próbálkoztam már kávéval, és fel is vitte, de aztán rohamosan leesett, és már ájultam is el... :/
2014. febr. 22. 16:42
4/8 anonim válasza:
ha van rá lehetőséged, akkor csinálj a lábadra kompressziós kötést. ez azt jelenti, hogy a lábadat jó erősen kötöd be fáslival, és ahogy haladsz a térded felé, úgy lazítasz a kötésen. én ezt csinálom, ha várható egy húzós nap és nem szeretném hogy csípőből leszakadjon a lában.
2014. febr. 22. 16:44
5/8 anonim válasza:
Azt hittem rengeteg időt kell állnod. Másfél óra??? Ne viccelj már! Ennyit sokszor állnak az emberek ha a vonatra várnak. Sokan 8-10 órát végig állják mert a munka ezt követeli meg. (én is naponta 5 órát egyfolytában állok)
Egyél szőlőcukrot, az nem engedi, hogy a vérnyomás leessen.
A fáslizás nem a legjobb megoldás, mert így akár el is szoríthatod az ereket..
2014. febr. 22. 16:49
6/8 anonim válasza:
A szőlőcukor a vércukrot nem engedi, hogy leesen ;)
2014. febr. 22. 16:50
7/8 anonim válasza:
Egészen más egy helyben állni 1,5 órát és más akár több órán keresztül munka közben állni,időnként sétálni,mozogni közben! Az a kis mozgás,amit közben tesztek elég arra,hogy a vérkeringést megmozgassa. nem a gondolatokkal van bajod,hanem a a vérnyomásoddal. A kávé nem jó megoldás,mert ugyan megemeli a vérnyomást egy rövid időre,de igen hamar le is esik utána. A fáslizás arra jó,hogy a vénás "telődést"megakadályozza a végtagokban,de az ájuláshoz semmi köze.A szőlőcukorról meg már írtál,hogy ,mire jó. Az evésen,iváson kívül amit megtehetsz,hogy amennyit lehet mozogsz közben.
2014. febr. 22. 18:15
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
Hála Istennek, nem történt semmi baj, kibírtam, még csak nem is szédültem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!