Néha szoktam cigizni, de nem haveri társaságban, és nem is ők szoktattak rá. Szerintetek ez mennyire furcsa?
Kb. 3 hónapja elkapott egy érzés, hogy szereném kipróbálni a cigit, így ki is próbáltam. Az elején furcsa volt, de utána megtetszett, és így néha elszívok pár szálat, maximum napi 3-at.
A haveri társaságomban nem dohányoznak, de ha mégis, akkor se gyújtok rá soha, meg az iskolában is sokan nem tudják, hogy cigizek. Eddig csak egyedül dohányoztam itthon, vagy az utcán.
Szerintetek ez nem furcsa? Csak mert szinte mindenki azért szokik rá, mert kínálgatják, én meg csak azért, mert kíváncsi voltam, na meg stresszoldó is. (Édesanyám most volt kórházban, és eléggé megterhelt, ezért is cigiztem)
Antidohányosok ne írjanak!
16/F
Szerintem teljesen normális én is azért cigizek mert olyan jól esik néha és mint ha megnyugtatna egyszerűen imádok cigizni csak nekem napi egy doboz cigi is elmegy ami kicsit sok tudom de még nem gondolkoztam azon hogy le kéne szoknom:D
16/L
Több mint 10 évig dohányoztam. És mint minden hüle én is a valahova tartozásért szoktam rá. 16 vagy még jó hogy tartozni szeretnél valahova. Ha így kihangsúlyoztad, hogy a a haverok meg a suli az viszont meg pont az egyediségedre akarna fókuszálni.
Fuh de gyűlöltem kamasznak lenni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!