Mért van az, hogy ha társaságban cigizek jól esik, de ha egyedül akkor nem?
Jójó, tudom ne cigizzek, de most a kérdésemre szeretnék választ kapni!
Szóval, ha társaságban vagyok, akkor nagyon jól esik a cigi és olyankor nagyon sokat el is szívok. (ilyenkor a többiek is cigiznek) Egyedül pedig, elég sokszor előfordul, hogy megkívánom, de az első pár slukk után már nem esik jól és még rosszul is leszek tőle, és nagyon ritka, hogy olyankor el tudjak szívni egy szálat. Miért van ez?
Annyi még, hogy olyan vagyok, hogy ha egyedül megyek valahova vagy egyedül vagyok itthon félek, hogy rosszul leszek és nincs ott velem senki...Lehet a ciginél is ez van? Hogy, ha egyedül gyújtok rá, pszichése félek, hogy elájulok vagy rosszul leszek tőle és azért?
Megtaláltam cigistársamat :D Én is így vagyok vele az otthon elájulós dolgot kiszámítva
Részegen meg pláne jól esik xdd mentolosat veszek ha veszek bulikra, vagy összejövetelekre, de a simát is ugyanúgy elszívom :) van hogy fél - 1 dobozzal egy este
Régebben velem is igy volt,de ez azt is jelentheti ,hogy még nem vagy igazán rászokva.Én sajnos rá vagyok.:/
(nem értem hogy vagytok képesek mentolos cigit szívni .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!