Te (is) betiltatnád a közterületeken való dohányzást?
Figyelt kérdés
Üdv, ergo csak magánterületen lehetne dohányozni. A gyengébbek kedvéért az utcán is tilos lenne, támogatnád az ötletet?
Egy kissé provokatív, de nem túlzottan érdekel. 22/f :)
2016. márc. 5. 20:05
11/16 toma781 válasza:
Én a 8-as válaszolóval teljesen egyet értek pedig én nem is cigizek.
12/16 anonim válasza:
Nem dohányzom és nem tiltatnám be közterületen a dohányzást. Viszont amelyik a csikket eldobálja, azzal megetetném és letörném a kezét.
13/16 anonim válasza:
Én cigizek, és mindig arra törekszem, hogy ne zavarjak vele másokat. Pl Gyerekek közelében nem gyújtok rá, vagy ha valaki eszik, eszembe nem jut elkezdeni füstölni mellette. :)Ez mindenkinek a saját döntése, és nincs vele baj, amíg másokat igyekszik kímélni tőle az ember. De annyi dohányos van, hogy szerintem nem lehetne betiltani közterületen. Aki cigizik, az figyeljen oda, hogy lehetőleg ne zavarjon vele másokat, aki meg nem dohányos, kicsit legyen elnézőbb. Kompromisszum, vagy mi.. :33 Szerintem.
14/16 anonim válasza:
Én megelégednék annyival is, ha a nagy tereken, tömegben nem gyújtanának rá az emberek.
Elég kellemetlen, ha például reggel iskolába megyek, mondjuk át a Széll Kálmán téren és vagy hat előttem lévő kifújt füstjét kapom arcba, mert ugye a szél felém viszi. És ezek után még a tanárok rajtam keresik a cigit, mert hogy olyan illatom van. Nem mellesleg be is lélegzem, ahogy gondolom az idősek és a kicsik is.
Máshol felőlem ahol akarják, de én nem szeretném szívni a fürstjüket.
16/L
15/16 anonim válasza:
Milyen fura.Ide csak olyanok járnak/írnak akik tisztességes dohányosok...Eszükbe sem jut úgy dohányozni hogy másokat zavarjanak vele..Szűzanyám ennyi böcsületes póógárt wazzz...:D
16/16 anonim válasza:
Meg is adóztatnám 1000 ft egy szál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!