Az nagy baj ha szeretek cigizni, de csak napi 2-3 szálat szívok?
Nyugi...eleinte minden dohányos kocabagósként kezdte,azaz haverok,buli,cigi,stb...
Később fél doboz jön majd naponta,majd másfél-kettő...
Természetesen ártalmas. Most abban a korban vagy,amikor el sem tudod képzelni,hogy majd a tested egyszer megöregszik. Te mindent kibírsz, te nem vagy olyan,mint a többi -mondogatod magadnak és el is hiszed. Ez egyébként csak részben igaz. Ha nem cselekszel, akkor bizony jó eséllyel 40 éves korod előtt lesznek valamilyen keringési problémáid (szív és érrendszer). Később úgy 50-60 között pedig rákos lehetsz... (nem,addigra sem lesz ellenszere a daganatos betegségeknek,mert addigra méginkább túlnépesedik a Föld és eme betegségek valós halálozási aránya elég magas...és ez jó az állambának,mindenki másnak meg szar). Szóval a múltadon alapszik a jövőd. Te döntöd el, hogy egészségtelenül akarsz-e majd vegetálni idősebb korodban,vagy normális életet akarsz-e élni majd akkor is...
(apám 43 éves volt-szívinfarktusban halt meg, anyám 61 éves volt, áttétes tüdőrákban tavaly nov.1-én... Mindketten élhettek volna még bőven,vagy halhattak volna kegyesebb halált később) Ui. : én is bagózom,37 vagyok és már nem úgy teljesítek az ágyban,mint 5-10 évvel ezelőtt...erre lehet később rá fog menni a házasságom?) szóval én is le akarom tenni a xart, amit szívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!