Ti hogyan szoktatok le?
Elolvastam Allen Carr: Leszokni a dohányzásról? Így könnyű! c. könyvét. Mire a végére értem már undorodtam a cigitől, azóta sem gyújtottam rá és nem is fogok.
Sohasem hittem ilyen könyvekben, semmilyen más humbugban, de ez gyökeresen megváltoztatta a hozzáállásomat a cigizéshez. Egész véletlen találtam rá a boltban, senki nem ajánlotta vagy nem reklámozták, de mikor megláttam úgy voltam vele hogy semmit sem vesztek vele ha elolvasom. Életem legjobb döntése volt!
Nem arról szól a könyv, mint a legtöbb kampány - hogy mennyire ártalmas a cigi egészségileg, stb. Teljesen más megközelítése van: a pszichére hat a könyv, és pont erre volt szükségem mikor kézbe vettem (nem szívtam sokat, de pszichésen megrögzötten kötődtem ahhoz a pár szálhoz, az életemet jelentette kb, rettegtem a gondolattól, milyen lehet cigizés nélkül az élet). Nemhogy nem volt nehéz leszokni, de egyenesen örömmel tettem! Ha érdekel, van több kérdés itt a gyakorikérdéseken ezzel kapcsolatosan, olvass utána! Sok sikert kívánok a leszokáshoz!
Kaptál vagy 20 féle praktikát és mindre van valami kifogásod..
Te nem akarsz leszokni ember.
Gondolkodj már. -.-
Aki le akar szokni az nem a kifogásokat keresi, hanem hmmm ezt kipróbálom, hmm ez sem rossz stb stb.
Legyél már férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!