Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet bajom a nikotintól?

Lehet bajom a nikotintól?

Figyelt kérdés

Nem dohányzok viszont ki szeretném próbálni a nikotinos rágógumit viszont azt írják, hogy akik nem dohányoznak azok nem használhatjak. Csak párszor szívtam bele elfbe vagy cigibe de sose azért mert akartam inkább például azert mert valaki megkinalt e cigivel es kivancsi voltam milyen ízű.

"Figyelmeztetések és óvintézkedések

Nemdohányzók a rágógumit nem rághatják!"

[link]

ma 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Mi az anyádért akarsz nikotinos rágógumit ?
ma 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem célszerű.
ma 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

A nikotin konkrétan egy idegméreg - pl. rovarirtásra is használták. A dohányosok fokozatosan szoknak hozzá, és a fokozatos hozzászokás során a nikotin receptotok kevésbé érzékennyé válnak, így alkalmazkodik a szervezet a folyamatos adagoláshoz.

A nikotinos rágó arra való, hogy egy olyan erős dohányosnak, aki nem bír leszokni, mert olyan mértékben függő, nikotint pótoljon.

Tehát egy nem dohányos részére k...a nagy dózis tiszta nikotin van egy rágóban.

Vsz. ha kipróbálnád, úgy, hogy nem vagy hozzászokva a nikotin hatásához, rosszul lennél a magas nikotin dózistól.

Én a te helyedben nem szórakoznék ilyesmivel.

ma 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Szociális szorongásra sokan használnak kis mértékű nikotint például snusszt

ma 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Használnak, de nem használ.
ma 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!