40ml e-liquidhez öntöttem másik alapfolyadékot meg 2 darab aromából még az utolsó cseppeket, viszont teljesen rossz íze lett az e-liquidnek meg mintha a fejem fájna tőle (nem hiszem hogy a nikotintól). Akkor ez most így kuka?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 17:32
1/5 anonim válasza:
Hát ha neked nem jön be, akkor sajnos igen. Elméletben semmi baja nem kéne legyen, max minimálisan fura íze. De ha zavar vagy rossz neked nyilván ne használd.
2/5 A kérdező kommentje:
nem is volt baja, nem tudom hirtelen mi történt, de most öntöttem egy másik bekevert cuccból és annak van ilyen rossz íze ami átterjedt emerre is. sajnálom nagyon azt a liquidet amúgy mer tök jó volt eredetileg... dehát ez nekem is új, legközelebb meggondoltabb leszek, igazából nem tudom miért sz*ódott el az íz
2022. nov. 14. 21:47
3/5 A kérdező kommentje:
cseréltem porlasztót hátha amiatt is
2022. nov. 14. 21:47
4/5 anonim válasza:
Ez ilyen, így tanul az ember. Nem feltétlen kell amúgy kidobnod, én félretenném hátha valamikor pont kifogysz, és a szükség ugye nagy úr.. Hidd el tiszta nikotinhiányban nem érzed annyira az ízét :D
5/5 A kérdező kommentje:
igen már nagyon megbántam amúgy, azt még akkor vettem mikor nem nikotinnal használtam és tök jó lett volna még használni... :D
na de majd veszek még ilyen ízűt
2022. nov. 14. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!