Miért tartják annyira rossz dolognak sokan a dohányzást? Tudom, hogy valamennyire káros, de a Budapesti meg akármelyik város szennyezett levegője sokkal károsabb! Több lent.
Ez igy van, ahogy a kerdezo mondja. Plusz: vannak belrendszeri megbetegedesek (igen, belrendszeri), amikre dohanyzast javasolnak az orvosok!
A sampon, amit a fejetekre kentek par naponta, veszelyesebb, mint a cigaretta.
Én meg egy ismerősöm nagymamájának a bérmakeresztlányától hallottam, hogy van egy kutatás, ami szerint a dohányzó férfiak pénisze és IQ-ja folyamatosan zsugorodik. Kukkants be a gatyába, veszélyben vagy!
Az érveid hibásak, a dohányosok minden kutatás szerint nagyobb arányban lesznek daganatos betegek tüdő és szájüregi daganatokat illetően. Annyi igazság van a dologban, hogy a dohányosok mellett élő passzív nemdohányzók is veszélyben vannak. Az is igaz, hogy a nagyvárosok levegője erősen szennyezett, ez minden nagyvárosit érint. De miből gondolod, hogy a nagyvárosi dohányosok védettek? Nem! Ők kétszeres adag mérget kapnak, mert beszívják a dohányfüstöt, meg a szennyezett levegőt IS! Számodra ez melyik univerzumban érv a dohányzás mellett? Ezeken túl a dohányzás érszűkítő hatása miatt keringési zavarok, később érszűkület, haj-és foghullás, erekciós zavarok, korai bőröregedés sárga, büdös fogak várhatnak a dohányosokra. Van egy-két idősebb kort megtért dohányos, igen, van, akinek annyira jó a genetikája, hogy a dohányzás ellenére is magas kort érnek meg. Érdekes, hogy a dohányosok mindig erre a pár kivételre hivatkoznak, nem azokra, akik szívinfarktust, sztrókot, tüdőrákot kaptak 40-50-60 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!