Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megőrülök a cigiért, mit...

Megőrülök a cigiért, mit csináljak? 17/F

Figyelt kérdés

tudom h el sem kellet volna kezdenem , de elkezdtem....

3 éve cigizek már napi 2 doboznál tarok,(van h egymás után elszívok 4-5 szálat, mert annyira kívánom).

szeretném csökkenteni a napi adagomat, de nem megy:(

volt olyan h fél napig nem gyújtottam rá, de utána mégtöbbet kívántam...:/

mit csináljak, mert ku.va drága, és káros...(tekert cigit szívok)

17Fiú

2016. febr. 2. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
délután 2-kor mennyinél jársz?
2016. febr. 3. 14:04
 12/19 A kérdező kommentje:

Ma is elfogyott sajnos 2 doboz:/

Ma már nem fogok többet szívni, pedig kivannám:(

K,rva nehéz:/

2016. febr. 3. 22:15
 13/19 anonim válasza:

Csa fonok

Na enis ugyan igy voltam...sokat szivtam..mivel "sajnos" volt penzem valamennyi igy tudtam venni cigit magamnak..mondjuk en napi 1 dobozos voltam.

Aztan lett baratnom es leszoktam.

Szoval kell egy kuva eros motivacios forrás mint nekem a szerelmem. Miatta szoktam le amugy az energiaitalrol is.

Nicorettel ment nekem is.ja es ugy csinaltam hogy minden masnap szivtam eggyel kevesebbet egeszen napi 5szalig. Ott volt a legnehezebb nekem. De elszivtam egy utolso Piros Luckey Strikot es kidobtam az erkelyen. Ennek mar masfel honapja. Kivanom neha de nem akarom elkezdeni mert tenyleg jobb nelkule.Jobban nezek ki stb

2016. febr. 4. 20:54
 14/19 A kérdező kommentje:

ma megpróbálok 30 szálat szívni a 40 helyett.

idáig kb 15 nél járok, nagyon nehéz megállni:/

2016. febr. 5. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:

gyorsan elszívsz 15-öt és már meg is vagy mára :)

Próbálj fanatikusan sportolni, olvass utána is

2016. febr. 5. 15:03
 16/19 A kérdező kommentje:
nem tudok 1 szállal sem kevesebbet szívni, mert annyira kívánom....
2016. febr. 8. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
keress a suliba valakit akivel leszokhatsz.
2016. febr. 8. 21:01
 18/19 anonim válasza:
Nem gondolkoztál már az e-cigin? 5 ezerből kijönnél, nem döglenél meg 15 évvel hamarabb, nem lenne büdös a ruhád, visszajönne a szaglásod, ízlelésed, valamint - ha egy jó minőségűt veszel és jó liquid-et - , kb 2-3 slukkal bevinnél egy egész cigire valót. Én 30 helyett 5 ezerből kijövök havonta, jól érzem magam, nem vagyok büdös, a kádban is szívhatom, jó illatú a lakás, stb, stb.
2016. febr. 11. 09:22
 19/19 anonim válasza:
Elég gyenge akaratod lehet. Én már 4 éve cigizek, naponta 1 doboz, de bármikor leállok, ha akarok. 1 hétig megfeszülök, de utána már minden rendben. (Ezt onnan tudom, hogy volt nem egyszer egy-két nagyobb szünet)
2016. febr. 23. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!