Mostanában mennyit kérnek egy doboz cigiért?
Figyelt kérdés
Például egy világoszöld pall mall és a dunhill most mennyibe kerül? Amik régebben elfogadható árkategóriában voltak, most mennyire drágultak? Csak összehasonlításképpen kérdezem. :)2013. márc. 20. 16:07
1/15 anonim válasza:
Az nem korhatáros, ha bemész a boltba és megkérdezed...
2/15 anonim válasza:
Ja az nem, de csak nem hülyék az eladók, hogy miért kérdezi meg -_-
Amúgy haverom vett marlboro gold white-ot az 840.
3/15 anonim válasza:
Az miért lenne probléma, ha bárki megkérdi, hogy mennyi a cigi??? Az eladók meg azt gondolnak, amit akarnak... Jó hülye vagy te is.
4/15 anonim válasza:
tescoban ki van írva, hosszú listán, ott kikeresed ami tetszik, és még az eladóhoz sem kell szólni :D
5/15 A kérdező kommentje:
jó basszus...19 éves vagyok, nem azért nem kérdezem meg az eladóktól, mert "nem vagyok" nagykorú...de gondolom azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk...nem?
2013. márc. 20. 20:03
6/15 anonim válasza:
pont annyival többet mint amennyibe kerül
7/15 A kérdező kommentje:
én nem értem, hogy ha már fel vagytok regisztrálva gyk-ra, akkor mi a f..szért nem lehet normálisan válaszolni :D egy egyszerű kérdést tettem fel, normális emberek válaszát vártam, az olyanok, akik meg arra élveznek, hogy oltanak másokat, és azt hiszik hogy viccesek, kíméljenek... kösz
2013. márc. 20. 21:36
8/15 anonim válasza:
igazad van, én csak a többi válaszolónak írtam :D
7-800ft az átlagára
9/15 anonim válasza:
én egyik nap vettem arany marlborot 840ért, bár fogalmam sincs miért.. ez volt az első alkalom, hogy pénzért cigit vettem, de az utolsó is az biztos.. annyit nem ér
10/15 A kérdező kommentje:
akkor gondolom a pall mall, a multi, meg az ilyenek olcsóbbak....
2013. márc. 21. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!