Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyukám dohányzik. De előlem...

Anyukám dohányzik. De előlem titkolja de én már 2 éve jöttem rá. Hogy adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Már próbáltam, de olyan kapcsolat van köztünk anyával amit nem akarok elrontani és meg akarom óvni de nem mondhatom el.senkinek mert számon kérné és ebbe beleõrülok!! Meg akarom óvni de ha megteszem , lehet, hogy annyi a tökéletes kapcsolatnak anyával!! :( mit tegyek? Már elkezdtek megjelenni a tünetek a látáskárosodás pl. Félek..

2016. jan. 30. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Hülye vagy te :D nem mersz szólni anyádnak , hogy hé muter ne cigizzé már vagy valami... Me mit gondolsz mi lessz? Megutál a saját anyád? :D istenem...
2016. jan. 30. 12:26
 2/4 anonim válasza:

Mond meg neki hogy anya tudom hogy cigizel és zavar ennyi :D Cigitöl látáskárosodás ? Na ezt még nem hallottam ,vicces :D Ideje leraknom a cigit nehogy megvakuljak,jót nevettem :D

16/F

2016. febr. 1. 02:48
 3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg viccesen tőle, hogy "Anya, nem cigiszagot érzek rajtad véletlenül? Csak nem tááán??? " Szerintem elfogja mondani ha tényleg jó a kapcsolatotok!
2016. febr. 13. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó ez nagyon szar volt.

Nade.

Beszélj vele és kész. Nem kell félni.

2016. ápr. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!