Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki dohányzik az miért nem...

Aki dohányzik az miért nem minőségi dohányt vesz?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom,látom,olvasom,hogy a dohányosok a minnél olcsóbb dohányt keresik,de persze minnél nagyobb ,gazdaságosabb kiszerelésben.

Miért van ez?

A dohányzás egy élvezeti cikk,nem?

Akkor nem a minőség lenne az első?

2016. jan. 10. 04:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak élvezeti cikk, de a többségnek kemény függőség is. Márpedig ilyenkor mérlegre teszik a dolgokat és inkább vesznek vacakabb, de olcsóbb terméket, csak legyen mindig náluk cigi.
2016. jan. 10. 09:52
 2/5 anonim válasza:
Nekem nem feltétlen a minőség az első, mert ha az lenne, akkor dobozos cigit vennék! Szerintem a legtöbb ember, pont mint én, spórolásból tölti a cigit. Dohányból is közepes árkategóriájút szoktam venni, hozzá "illő" hüvellyel, ez nálam másfél hétre elegendő, kb. 3000Ft. Egybként ha le kellene szoknom, akkor csak és kizárólag a cselekvés hiányozna, mert imádok cigizni, magát a mozdulatot szeretem.
2016. jan. 10. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Én mindenből a jobbat veszem,amiről tudom,hogy a minősége jobb.

Régen én is cigiztem,de rá kellett jönni,hogy semmire sem jó.De akkor sem szivtam vacakokat.

Finom szivarokat vettem,és csak sodortam a spanglit.Drum dohányt vettem mindig.A minősége,illata ,állaga pont a megfelelő számomra.

Tehát nem értem mire jó a rossz dohány.

Mit élveztek rajta?

2016. jan. 11. 04:23
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Azt kell értened, hogy a minőség fogalma meglehetősen szubjektív. Nekem pl. jobban ízlik a Benson&Hedges, mint a Marlboro. (Az árnál vegyétek figyelembe, hogy a marketing költség is beleszámít...).

Egyébként meg az a magyar valóság, hogy kevés pénze van a legtöbb embernek, jóreggelt kívánok. Ez kb. olyan mint hogyha azt kérdeznéd, hogy a hajléktalanok miért nem isznak Johnny Walkert kannás helyett...

2016. jan. 11. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Jonny!

Ez igy kicsit morbid kijelentés a csövesekkel.

A kettő nem ugyan az.

Ha kilóg a seg gem a gatyából akkor ráhuzom.

Könyörgöm,ha nincs pénzem nem luxusozom.Pláne ha van gyerekem ès sirok,hogy szinte etetni sem birom mert jön mellette a számla stb,stb,de van minden napra 1000 forintom egy doboz cigire...

Akkor miről beszèlünk?

2016. jan. 12. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!