Aki dohányzik az miért nem minőségi dohányt vesz?
Sokszor hallom,látom,olvasom,hogy a dohányosok a minnél olcsóbb dohányt keresik,de persze minnél nagyobb ,gazdaságosabb kiszerelésben.
Miért van ez?
A dohányzás egy élvezeti cikk,nem?
Akkor nem a minőség lenne az első?
Nem tudom.
Én mindenből a jobbat veszem,amiről tudom,hogy a minősége jobb.
Régen én is cigiztem,de rá kellett jönni,hogy semmire sem jó.De akkor sem szivtam vacakokat.
Finom szivarokat vettem,és csak sodortam a spanglit.Drum dohányt vettem mindig.A minősége,illata ,állaga pont a megfelelő számomra.
Tehát nem értem mire jó a rossz dohány.
Mit élveztek rajta?
Azt kell értened, hogy a minőség fogalma meglehetősen szubjektív. Nekem pl. jobban ízlik a Benson&Hedges, mint a Marlboro. (Az árnál vegyétek figyelembe, hogy a marketing költség is beleszámít...).
Egyébként meg az a magyar valóság, hogy kevés pénze van a legtöbb embernek, jóreggelt kívánok. Ez kb. olyan mint hogyha azt kérdeznéd, hogy a hajléktalanok miért nem isznak Johnny Walkert kannás helyett...
Kedves Jonny!
Ez igy kicsit morbid kijelentés a csövesekkel.
A kettő nem ugyan az.
Ha kilóg a seg gem a gatyából akkor ráhuzom.
Könyörgöm,ha nincs pénzem nem luxusozom.Pláne ha van gyerekem ès sirok,hogy szinte etetni sem birom mert jön mellette a számla stb,stb,de van minden napra 1000 forintom egy doboz cigire...
Akkor miről beszèlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!