befejeztem,nem gyújtottam rá többé,kemény voltam,keményebb mint a kisértés.....
2016. jan. 15. 07:46
2/15 anonim válasza:
Kaptam egy elektronyos cigit mentolos ízesítésű töltettel, azt próbálgattam egy darabig, pár nap után a sima ciginek a szagát rettentőnek találtam (nyilván az is volt mindig, de amíg szívtam, nem úgy éreztem a szagokat).
Az e-cigit letenni nem volt nehéz, csak egy pozitív terhesteszt kellett hozzá. :)
Gimiben kezdtem dohányozni, jó 15 évig sikerült is; ennek ellenére meglepően gyorsan letettem párommal együtt (tőle kaptam az elektromos kütyüt is, kezdetben nem is leszokási céllal vette meg, hanem mert nincs szaga és olcsóbbnak kalkulálta - aztán gyorsan jött a gondolat, hogy abba kéne hagyni teljesen).
2016. jan. 15. 07:53
3/15 anonim válasza:
Nem gyújtottam többet rá és ezzel egy időben elkezdtem fogyókúrázni is, mert számomra mindig az volt a visszatartó erő, hogy rettegtem tőle, hogy elhízok, ha leteszem a cigit. Így a leszokást beleépítettem egy életmód váltó programba. Jelentem eddig sikeres a dolog. 5 hónapja nem gyújtottam rá és 3 kg-ot fogytam. De egyébként nekem még mindig nehéz.. Egy-két stresszesebb nap, nagyon rágyújtanék.
2016. jan. 15. 09:54
4/15 shyzx24 válasza:
én ugy h na most nem szívom és ennek már 5 éve , bár eleinte ugy csináltam lehet h hülyeségnek tartjátok majd , de én ugy csináltam h tettem egy befőttes gumit a csuklómra és ha rá gondoltam jól erősen meghúztam, ki lehet próbálni a nikotinos rágót is , bár én semmire se tartom , neked kell eldönteni fejben....SOK SIKERT!
2016. jan. 15. 11:39
5/15 anonim válasza:
Meghalt a bátyám tüdőrákban.A temetése napján elszívtam az utolsót, és soha többé...Az első 3 nap volt nagyon nehéz, végig takarítottam a házat, hogy ne gondoljak a cigire.
2016. jan. 17. 07:36
6/15 Nemes Zoltán válasza:
Hát a szándék a fontos.
Olyan mint a fogyás.
Ha elég komolyan gondolod akkor nem lesz probléma simán leszoksz róla.
Ha nem akkor meg így jártál.
Az elektromos cigi jó alternatíva.
2016. jan. 18. 16:35
7/15 zoz90 válasza:
8 év dohányzás után döntöttem úgy , hogy leteszem. Napi egy doboz már nem volt elég. Nagyon érdekes fogadást tettem magamban. Van egy nagyon őszinte barátom és megfogadtam (persze jelképesen), hogy a barátságunk múlik rajta ha nem sikerül le tennem. Nem volt semmi befolyásoltságom csak egyszerűen le akartam tenni. Már harmadik éve sikeresen. Az első pár nap katasztrófa, főleg ha ittas az ember de kibírható. :) aztán egyre jobb lesz. Az étvágyad meg fog jönni egy idő után. Próbálj az étkezésre is figyelni egy kicsit. Napról napra érezni fogod, hogy teszel valamit az egészségedért és a pénztárcádért. Kívánok sok kitartást! 26 F
2016. jan. 18. 18:22
8/15 anonim válasza:
40 év dohányzás után egyik naprol a másikra fogtam és letettem a cigit ,azt hittem sokkal nehezebb lesz ,de nem volt vészes ,mivel a fejemben eldöntöttem hogy nem dohányzom ami nagyon hozzá segitett az az volt hogy itt német oban ezen a helyen nagyon kevesen dohányoznak és szinte szégyelltem amikor rágyujtottam ,pedig 1 dobozzal elszivtam minden nap,most már 4 honapja..
2016. jan. 18. 18:47
9/15 vikidal válasza:
Nekem konnyebb volt Volt egy balesetem kiestem a 3-ik emeletrol Egyszeruen nem volt idom dohanyozni Egyebbel voltam elfoglalva tiz korommel kapaszkodtam az eletbe A dohanyzas huszadrangu dolog lett Azota csak egyszer akartam ragyujtani Jo hogy nem tettem Azota is irtozatos budos a cigi fortelmes szaga van Egyszeruen nem tudom hogy szivhattam evekig tiszta hulye voltam
2016. jan. 21. 07:19
10/15 horex válasza:
Basszus, már megint összegyűltek akiknek sikerült! Miért kell ilyeneket olvasnom?!
:)
Hogy rohadjon meg! Voltak 5-10 napos szüneteim, de mindig legyőzött. Nekem nem megy, pedig már van néhány fizikai tünetem a bagó miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!