Rossz lene ha kiprobálnám?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Igen tudom gyerek vagyok. De szerintetek rossz ötlet lenne kiprobálni az E-cigit ? Egyszeri alkalom lenne?2015. dec. 11. 14:50
2/8 anonim válasza:
próbáld.. egyszer, nagyonsokmindenki kipróbálja. és nem feltétlen szoknak rá.
3/8 anonim válasza:
#2 Te miafa@@nak tanitod a gyermekeket cigizni? Ha megtudom ki vagy feljelentelek.
4/8 A kérdező kommentje:
Kiprobálni. Egyszer. Egy szivás. Nem snoopdog akarok leni :D
2015. dec. 11. 23:01
5/8 A kérdező kommentje:
2. Meg nem akarok rászokni. Csak egyet beleszivok azt kész. De pl a 3. Kommentelő gondolom te is csináltál régen rossz dolgokat.
2015. dec. 11. 23:30
6/8 anonim válasza:
Csináltam hát! Mai napig bánom, de nem tudok visszamenni az időben 30 évet.
7/8 anonim válasza:
kedves harmadik, jobb lenne ha nem fenyegessél feljelentéssel.
tanítom cigizni? a gyermekekKET? honnan a fenéből veszel ilyet? először olvasd el amit írtam rendesen, aztán gondold is át, na és csak azután írj le valamit is.
én is kipróbáltam általános iskolás koromban, eléggé szar volt. és jé, nagyjából 6-7 évig egy szálat se szívtam el. 3 éve szoktam rá, most február körül le is tettem.
ja és nem azért szoktam rá, mert általános suliban, tizeniksz évesen kipróbáltam egyszer.
8/8 anonim válasza:
Főleg hogy elektromos cigiről van szó aminek igazából nem fedezték fel kàros hatását úgy hogy alá tudják támasztani tényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!