Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nemrég vettem e-cigit. Mik a...

Padman kérdése:

Nemrég vettem e-cigit. Mik a rossz hatások?

Figyelt kérdés
Hogy tényleg ha sokat használom akkor nem áll föl vagy a spermám élettelen lesz? (Elnézést hogy nem tudom a szakszavakat) Vagy ezek csak téfhitek? Vagy van benne igazság?

2015. nov. 15. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkit ezzel ijesztgetnek minden kérdésben. Semmi nincs hatással az ilyesmire csak a genetikád.
2015. nov. 15. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. nov. 15. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ nikotinos folyadékot használsz-e. A nikotin összehuzza az ereket, így rontja a pénisz vérellátását, más részt idegméreg, így pusztítja a spermákat.
2015. nov. 16. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nikotinos oldatot használok.
2015. nov. 16. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Növényi glicerin és propilén glikol.

A növényi glicerin enyhén mérgező anyag (dehidratál) a propilén glikol elméletileg úgy ürül, ahogy bemegy, de vannak olyan kutatások is, amik azt mondják, hogy lerakódik és hosszútávon okozhat gondot...

Egy biztos egyiket sem kellene tüdőre szívni, a tüdő arra lett kitalálva, hogy levegőt lélegezzen nem pedig arra, hogy füstöt, vagy kozmetikai oldószereket gőz formában... Hosszútávú káros hatásai még nem ismertek, mivel még nincs hosszú ideje ecigi köztudatban... Majd 20-30 év múlva le lehet vonni a következtetést, hogy káros e...

De csak érdekességképpen megjegyzem, eleinte a cigifüstről is azt gondolták, hogy kedvező hatásai vannak és tisztítja a tüdőt... Aztán akik ezt elhitték, 20-30 év mulva ők voltak az elsők, akik erősítették a statisztikákat az ellenkezőjéről...

2015. nov. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!