Mi a velemenyetek arrol aki dohanyzik? Ez szerintetek rossz hatassal van ra? Vagy segit valamiben? (14-15év korul)
undorító, büdös, egészségtelen
én lehet bunkó tapló vagyok, de a nikotinbűzös kollégát is elzavarom és megmondom neki, hogy büdös, mert egyszerűen rosszul vagyok tőlük
Büdös, drága és semmiféleképpen nem tesz jót a tüdőnek. Ráadásul függőséget okoz...nem célszerű rászokni. Mondom ezt úgy, hogy 8 éve dohányzom. Napi 1 dobozzal.
Amúgy utolsó...elhiszem, hogy téged zavar a cigiszag....még engem is zavar néha, ha mások cigiztek a környezetemben és érzem....de valóban taplóság elzavarni a munkatársadat azzal a felszólítással, hogy büdös vagy. Én tuti pofán vernélek.
#4 nyugodjál meg, tudom diplomatikusan is közölni! ;), az említett egyik illető csak melóban vagy 2 dobozzal elszív, és a személyes tér fogalmát nem ismeri
a rosszul vagyok viszont szó szerint értendő, volt már olyan kedves ügyfél (előző munkahely), akinek annyira nikotinszaga volt, hogy szó szerint hánytam a találkozás után...a kollégák meg egy órás kereszthuzatot csináltak az ügyfélváróban
amúgy meg egy asztmás jellegű roham elég ijesztő részemről, hogy leszokjanak arról, hogy mellettem dohányozzanak :(
Undorító szokás, én is csináltam.
Segíteni Max annyiban sehit, hogy ugyerzed mintha lenyugtatna, Ennyi.
Én nem vetem meg a dohanyosokat, csak ne a pofámba fújja a füstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!