Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hallott már valaki a RealQuit...

Hallott már valaki a RealQuit nevű mágneses kütyüről? Vélemények?

Figyelt kérdés

Hallott már valaki a RealQuit nevű mágneses kütyüről?

[link]

2015. nov. 22. 14:09
 1/4 AnyAnonymous válasza:

Picit utána néztem a dolognak és úgy tűnik, tudományosan egyáltalán nem bizonyított az általuk is használt akupresszúra hatása a leszokásra.

[link]

Mi több, kifejezetten gyanakvással tölt el, hogy a honlapokon, amiket üzemeltetne, 1) sehol sincsenek kísérleti etedmények, konkrét adatok; 2) szürreálisan magas leszokási arányt emlegetnek (a tudományosan tesztelt módszerek kb 10-25%-os sikert tudnak felmutatni); 3) az oldal úgy van beállítva, hogy rávegyen gyors, átgondolatlan termék-rendelésre. Amikor belépszaz oldalukra ( [link] mindig 15 perc van még hátra a hihetetlen akciós időszakból, közben pedig folyamatosan fogynak a promóciós csomagok. De ha el is fogynak, amikor újratöltöd az oldalt, újra lesz pár. ;-) Zseniális, ámbár engem totálisan meggyőz arról, hogy átverés az egész.

2015. nov. 24. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
most osztott meg egy bejegyzést az egyik ismerősöm ezzel a termékkel kapcsolatban. alapból gyanakvóan mentem rá, mert tudom, hogy a 90%-a mind kamu az ilyeneknek... de, hogy van pofájuk úgy marketingelni, hogy az alatta lévő állítólagos facebook kommentek is szerkesztett irományok... egyik hálás vásárló nevére se tudtam rámenni, válaszolni se tudtam... valamint a nevek olyanok, amikor valami szar dolog miatt csinálnom kell egy új e-mailt, és valamilyen nevet bekell írnom :'D száz százalék kamu
2015. dec. 12. 18:05
 3/4 anonim válasza:
Most futottam bele ugyanebbe a hirdetésbe. A facebook hozzászólások kamuk, a linkek nem működnek. Egyetértek az előttem hozzászólókkal, annyival kiegészíteném, hogy 2 db neodímium mágnes tuti nem kerül ennyibe, és hidd el, egy idő után kilyukadna a füled, ha azokat mindig ugyanoda tennéd. Nem mellesleg tavaly tettem le a cigit Champix-szal. Még gyógyszerrel sem volt egyszerű. Itt meg csak úgy leteszed mi? Két kis hülye mágnessel. HÁÁÁÁT PERSZEEEE!
2017. febr. 2. 16:47
 4/4 Neptunus Shin Kaio válasza:
Sziasztok. Belefutottam ebbe ès meg is rendeltem sajnos de olvasva a vèlemènyeket különböző fórumokon inkább nem kell. Lemondani nem lehet a rendelèst, ilyenkor mi van? Nem akarom kifizetni mit tegyek?
2018. jún. 20. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!