Aki aszthmás az füvezhet? Dohányozhat? Vízipipa?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 21:57
1/15 anonim válasza:
Ha beszeretnél fulladni, akkor természetesen igen :)
2/15 anonim válasza:
Persze, attól csak jobban leszel, és jobban is fogod élvezni. Hajrá. (én 8 hónapja szoktam le a bagóról)
3/15 anonim válasza:
ha emo vagy és megakarsz halni gyerünk,hajrá
am jol vagy o.O
6/15 A kérdező kommentje:
nem én vagyok aszthmás hanem barátnőm
én cigizek, szoktam vizipipázni is és olykor-olykor RAPülök is:D
neki meg most szerelmi bánata van és szeretné kipróbálni ezeket mind, mindjuk pipázni már pipázott
én meg nem adtam neki mariskát:D csak egy szál cigit kapott:) azt is megbánta szerencsére
2010. márc. 20. 17:51
7/15 anonim válasza:
haverom is korházba volt az asztmája miatt és mai is vizipipáztunk,és elég rendszeresen szokott,szal nem ma volt neki az első :D + cigit probálta,de nem cigizik,és még a tubákot se veti meg... szal sztem nem nagy gaz...
8/15 anonim válasza:
Nem ajánlott, pontosabban erősen ellenjavallt. A füst biztos,hogy rontja az asztmás beteg állapotát.
9/15 anonim válasza:
én nmetudom. de asztmás vagyok és 2 éve cigizek és pipázni is szoktam..és ez alatt az idő alatt egyszer sem fulladtam be.:)
10/15 anonim válasza:
Djarum black, vagy a többi változata állítólag gyógyítja az asztmát a benne lévő szegfűszegnek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!