Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aszthma mellett lehet fogamzás...

Aszthma mellett lehet fogamzásgátlót szedni, valaki van aki aszthmás és szed fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
A nőgyógyász Lindínette20-t írt fel de elfelejtettem megkérdezni:D van valaki aki aszthma mellett szed fogamzásgátlót? (én Pulmicort nevű gyógyszert és Aeriust szedek, egyiknek a tájékoztatójára sincs írva hogy ne lehetne)
2009. máj. 26. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, én 9 éve vagyok asztmás és ezernyi dologra allergiás. Regulont szedek, és én is Aeriust, nem kavar be, de azért úgy időzítem, hogy pár óra elteljen a kettő bevétele közt. Csak a májacskánk védelmében:) nekem is azt mondták, hogy nincs hatással, aztán majd lehet, hogy húsz év múlva kiderül..de hát ez van.
2009. máj. 26. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és a fogit hosszú évek óta ugyanezt szedem, az allerg.bogyót váltogatva, már többet próbáltam, ha ez számít.
2009. máj. 26. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
2009. máj. 26. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én "csak" simán allergiás vagyok, de nagyon. Nem szedek gyógyszert, hanem gyógynövényes bonyókat meg orrspray és szemcsepp kell sajnos ilyenkor. Yadine-t szedek és azt csináltam, hogy szépen megnéztem egyesével az összetevőket meg ami a fogamzásgátló tájékoztatóján van felsorolva néhány anyag, ami csökkenti a hatását. Mondjuk érdekes lenne, ha egy szemcsepptől vagy ilyesmitől nem hatna eléggé. Nézd meg te is az összetevőket!
2009. máj. 26. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
én is asztmás vahgyok és allergiás mindenre szinte,de szedek fog.tablettát és szerintem egyálltalán nem befolyásolja:)!
2009. máj. 26. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ja!!és én is Lindinette 20-at szedek!!!!
2009. máj. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!