Ha én a cigi dohányba egy kis törött borsot teszek es azt elszivja bárki akkor lesz valami baja?
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 15:48
2/4 A kérdező kommentje:
Tud furcsán hangzik....
De kisérletezni hogy hogyan lenne jobb.
2015. nov. 11. 05:04
3/4 anonim válasza:
Én egyszer kamillát töltöttem egy cigibe, elszívtuk haverommal, semmi hatása nem volt csak nagyon rossz íze. De utàna minden ciginek ilyen rossz íze volt pedig csak egy olyat csináltunk.xd
4/4 anonim válasza:
Huuuu. Egyszer haverommal naluk pialtunk este. Es ugye akkor a pia utan a cigi az kell.
De elfogyott a cigink. De volt meg egx kis cigipapir meg szurő mert neha tekejuk ha nagxon sporolunk avy valami. Es hat dohany nem volt igy szetneztunk a konyhaba es talaltunk majorannát. Hát az ize nagxon szar volt de fustolt. Nem lett bajunk. Probald ki a szegfuszeget. Darabold fel es ugy toltsd bele a cigibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!