Meddig kell a törött bokát polcolni?
Figyelt kérdés
Szombaton eltört a belbokám. A doki vasárnap azt mondta,hogy egy hétig polcoljam. De ma raktak fel könnyített gipszet és ott azt mondták, hogy már nem kell polcolni. Most akkor polcoljam vagy sem?2015. okt. 21. 18:09
1/1 anonim válasza:
szia. nekem is pont ilyen a bajom, csak nekem csavaroztak meg platinát tettek bele, kint élek németben. még mindíg szoktam pocolni pedig lassan egy hónapja műtöttek. november 3-án megyek vissza csavarszedésre. injekciózod magad? mennyire komoly volt a sérülésed? szerintem pocold még, biztos ami biztos. de majd írj. és jóbúlást neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!