Franletta kérdése:
Meddig tart 3 törött ujj össze forrása? 13 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 22:30
1/17 anonim válasza:
3het kb. De ugye be van gipszelve? Mert az orvosnak kellett mondanai mikor begipszelte h mennyi ido menj vissza levetetni a gipszet
3/17 anonim válasza:
Az én kezem össze vol drótozva 5 hét mulva semmi baja nem volt
Amugy mitcsináltál vele?
4/17 anonim válasza:
Ugye voltál dokinal?
Mit csinaltal? :O
Jobbulast :)
5/17 A kérdező kommentje:
Hát tesi óránk volt 7-dik órában aztán szekrény ugrás volt! A dobbanton akkorát ugrottam hogy a kezem nem tudtam időben lerakni csak a végén.így felhajlott a kezem!!!
Tanár kényszerített rá hogy megcsináljam!
2015. okt. 11. 23:03
6/17 A kérdező kommentje:
...Nincs rajt még gipsz csak sínben van csütörtökön történt!!!
Köszi igen voltam sürgősségin !!! Mentő vitt be
2015. okt. 11. 23:07
7/17 anonim válasza:
En nem is ertem hogy történt....
Meg mi az, hogy a tanár kényszerített???
Amugy az ujjtorest merevitozni szoktak par hétig en meg nem lattam begipszelt ujjat
8/17 anonim válasza:
A törés helyétől függ, hogy sínezik vagy gipszelik is. Nekem ujjhegytől könyékig érő gipszben volt a kezem 1 törött gyűrűsujj miatt. 1 hónapig voltam gipszben.
9/17 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy 4-5 nap alatt össze forrjon???
2015. okt. 12. 13:36
10/17 anonim válasza:
Nem lehet, legalább 1 hónap kell neki.
Melyik ujjaid törtek el egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!