A gipszben is fáj még majd a törött csont?
Nekem sem fájt a bal csuklóm azalatt a kb. 1.5 hónap alatt amíg gipszben volt.
Te is eltörted a csontod? Hogyan?
Jobbulást!
"Te is eltörted a csontod? Hogyan? "
leugrottam kábé egy emelet magasból, combcsonttörés.De gipszet még nem kaptam eddig.
Combcsont .... az szép ! :/
Nekem is volt egy combcsont törésem , igaz már jó pár éve annak , (akkor 7 éves voltam , most 34 )
Engem autó ütött el .
Arra emlékszem , hogy 3 hétig feküdtem bent a kórházban , és valami súlyokkal húzatták a csontot a helyére, mert elég szépen elcsúszott .
Azután jött 6 hétig a gipszteknő . hónaljtól lefelé , a jobb lábam teljesen , mivel ott volt a törés , a bal pedig térdig volt begipszelve . Tehát semmi mozgás , csak feküdtem .
Szintén nyáron történt , és rettenetesen viszketett , és meleg volt , kicsit fájt néha , de nem volt vészes.
A 6 hét elteltével mikor levették a gipszet , 2 hónapot töltöttem terápiával. Először mankóval tanultam meg járni,majd kaptam egy kis görbebotot is , amivel jártam az iskolába. Emlékként , még most is megvan.
Remélem azért neked nem lesz ilyen durva .
Kegyetlenül hangzik, előző, én nem bírnék ki ilyet.
Hogy tudtál így vécézni meg mosakodni? :(((
Ki lehet , ki kellett bírni , mindezt persze 7 évesen :/
Természetesen azokat a bizonyos helyeket kihagyták a wc-zésre. Nem volt egy leányálom , de hála az égnek , már csak egy rossz emlék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!