Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti sose aggódtatok a lebukáson?

Ti sose aggódtatok a lebukáson?

Figyelt kérdés
Mielött azt hinnétek egy kis srác vagyok aki alternatívát keres leszögezném, hogy nem. Nos az lenne a kérdésem, hogy ti anno foglalkoztatok azzal, hogy ki jön szembe az utcán aki ismerős és esetleg meglát dohányozni? Csak érdeklődnék, hogy ez csak az én heppem volt, hogy 360º-ban kémleltem a terepet mikor jön valaki aki lebuktathat mivel anno 16 évesen nem tudták. Aki esetleg ebben a korban van az most, hogy van vele? 18/F
2015. nov. 9. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen voltam csak en 17 evesen.
2015. nov. 9. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
nem voltak sose ilyen gondjaim, mert ne mgyújtottam sose rá
2015. nov. 9. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miután 19 évesen rászoktam a cigire, úgyéreztem, nem akarom ezt eltitkolni a szüleim elől, így elmondtam nekik. Viszont apám azt nem szereti látni, hogy dohányzom, ezért nem mertem sohasem előtte rágyújtani, de nyáron előfordult párszor, hogy már nem bírtam és kimentem cigizni, közben meg ő hazajött, és nem volt valami boldog a látványtól.
2015. nov. 9. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én még mindig kémlelek, pedig 18 vagyok. :D Ez van
2015. nov. 9. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy az egyben kérdezô.:D konkrétan fostam az utcán cigizni, nehogy felismerjenek.
2015. nov. 12. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szoktam rá, csak kívàncsiságból próbáltam ki 19 évesen. Nen menőzésből, mert direkt egyedül szívtam,hogy ne lássa senki. A sötét nagyvárosi utcán, ahol mindenki cigivel sétált. Mŕgis annyira rossz volt,ha valaki szembejött próbáltam kikerülni-pedig tudtam hogy nem ismerem és sose látom többé, de rosszul esett hogy azt hiszik dohányos vagyok. :D Ráadásul egy tàvoli helyről egy hang megszólalt,hogy a dohányzás káros az egészségre :D Akkoriban albérletben laktam,az idős főbérlőt is próbáltam elkerülni és azonnal hajat mostam, annyira büdös lett 1 szál elszívása utàn mindenem. Amúgy az egész az èn hülyesêgem,mert mindenkinek a saját élete és döntése,semmi köze senkinek hogy én miért szívom. Azóta persze nem cigizek, mert még csak jól sem esett.
2015. nov. 14. 02:52
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
ja, aggódok,hogy a fater kér 1 szálat...
2015. nov. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!