Dohányosok! Miért fújjátok másra a gusztustalan füstötöket? Ha valaki rátok szól, hogy ne fújd rá, akkor megértitek vagy inkább megsértődtök?
Én utálom a cigarettát, az életemből is kitaszítom az olyan igénytelen embereket, akik cigiznek.
Amikor sétálok az utcán, és látom hogy valaki cigivel jön velem szembe, akkor nagy ívben kikerülöm, hogy még véletlenül se érezzem meg a füstöt. Viszont amikor pl. egy szűk járdán sok ember megy egymáshoz közel, ahol nem tudom őket kikerülni, és nem is tudok úgy helyezkedni hogy kkerüljem a füstöt, akkor rászólok az illetőre, hogy ne rám fújja. Nem vagyok bunkó, de illedelmes határozottsággal megkérem az embereket erre. Egyrészt hányingerem van ettől a bűztől, másrésztmost télen is egy 180.000 forintos márkás szövetkabátban szoktam járkálni, nem szeretném ha érezném rajta ezt a gusztustalanságot ilyenek miatt, de egyéb más dolgomon sem.
Néha busszal járok, ott is néha tapasztalom, hogy (főleg kis tinik) közel jönnek a megálló táblájához és ott cigiznek; eső esetén még akár a fedett részbe is bepofátlankodnak. Én nem fogok arrébb menni, mert az embernek joga van a füstmentes környezethez, ezért is tiltották ki őket a buszmegálló környezetéből. Ilyen helyzetben is meg szoktam őket kérni hogy menjenek arrébb, bunkósággal ekkor sem találkozom, de lehet csak azért mert nem mernek visszaszólni.
Így most tőletek szeretném megkérdezni, hogy valóban megértőek vagytok, vagy sértésnek veszitek, ha más nem akarja szagolni a füstötöket?
Te izraelita tündérbogár, tudod, ha velem találkoznál és művelnéd ezt, hazáig követnélek, és csak azért megállás nélkül cigiznék hogy a kampósorrú pofikádba fújhassam a füstöt. És akkor még jól jártál.
Én marhára toleráns vagyok. Direkt odafigyelek hogy ne menjen a füst olyanra a környezetemben aki nem dohányzik, de tudod, te megérdemelnéd hogy az összes dohányos rádfújja a füstöt.
Tudod más éhezik, az utcán van, halálra fagy, te meg anyuci-apuci pénzéből 200 ezerért kabátokat veszel. Rohad a világ. Szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!