Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen hatással van az emberre...

Milyen hatással van az emberre egy füves cigi? Hogyan hat rá, hogyan érzi magát utána?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 21:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%

Kicsit furán látod a világot, mindnen röhögnöd kell, úgy érzed semmi baj nem lehet a világban, veled meg különösen nem. De van h befordulsz mint az állat, szar minden, legszívesebben kinyiffannál.

Szóval nem ér meg ennyi pénzt, ha ilyenre adnád magad, inkább változtass baráti társaságot, akikkel fű nélkül is el tudsz röhögni bármin.

Sokakat tönkretett már...

2010. márc. 15. 21:18
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Én még nem szívtam, de úgy mondták, hogy az éppen aktuális hangulatodat erősíti fel, tehát ha épp szomorkás vagy, akkor nagyon bedepizel, ha meg mosolyoghatnékod van, röhögni fogsz... már érted na, nem tudom jobban megfogalmazni :$ :D
2010. márc. 15. 21:20
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez saját tapasztalat? Érdekelne egy saját első tapasztalat. Én még nem próbáltam...
2010. márc. 15. 21:21
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon jó!:):) Bármikor jól jön egy.:)
2010. márc. 15. 21:21
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
És ne is próbáld én is itt kezdtem. Amúgy tényleg úgy van ahogy az előzőek írták. Bár általában jó kedved van mert hát örülsz hogy kipróbálhatod, jó a társaság, nevettek stb. szóval röhögni fogsz mint egy hülye mindenen.
2010. márc. 15. 21:25
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

Saját tapasztalat -->első voltam

És hidd el, tönkretesz, akárki akármit is mondd.

19L

2010. márc. 15. 21:34
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

az elsőnek ne higgyél.

engem pl nem tett tönkre, pedig jó ideje.

első alkalom nagyon érdekes lesz.

2010. márc. 15. 22:00
 8/22 A kérdező kommentje:
Pedig a magas válaszolási mutatója alapján szívesen hinnék neki.
2010. márc. 15. 22:11
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

akkor figyelj

16éves lány vagyok 3 éve szivom azt a szart,hétvégente kólázom spurizom,de nem szivok mert az nem partydrog a fű

hétköznap depressziós vagyok,még akkoris ha nem is szivok amit általában nem hagyok ki mert este egy joéjt cigi,de mondom depis vagyok tőle,tudom hogy lekéne állni de nem tudok neki nemet mondani. NE PROBÁLD KI ... utálom magam a spangli miatt...

2010. márc. 15. 22:19
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Módosult tudatállapot, fantasztikus(-nak tűnő) gondolatokkal,egyrészről kifinomult érzékeléssel(ízek,zene), de más érzékelések eltompulásával. Egyfajta csőlátást, vagy cső-érzékelést eredményez: például teljesen ráhangolódsz egy másik személy mondanivalójára, szavaira, akkor is, ha az, hm, kétes értékű,ugyanakkor valóban fontos dolgokról tudomást se veszel. Egy illúziókkal teli mikrokozmoszban találod magad, ahol esetleg egy hétköznapi dolog, mondjuk egy falvédő is elkezd hihetetlenül tetszeni, egy gyengus viccen negyedórát kacagsz, egy vacak édesség isteni csemege, és a kedvenc énekesed a megtestesült istenség. De ha ebbe a kis világba bekerül valami zavaró dolog, például valaki valami olyat mond, ami megsérti az érzékenységedet (vagy amiről ebben az állapotban úgy véled, hogy sértő), az súlyos zavart,akár pokoli kínokat is eredményezhet.

Magam is füveztem, évekig. A valódi effekt hol jó volt, hol nagyon rossz. Az eredmény összességében viszont kiégettség, közöny, depresszió, motiválatlanság, lustaság, linkség. Rendetlen, piszkos lakás, befizetetlen számlák, munkahelyi zűrök, az emberi kapcsolatok szétzilálódása. Mindeközben pedig az önámítás tökélyre fejlesztése (ugyan, nekem ez jót tesz, világosabban látok tőle,stb.)

A fű nem csak akkor hat, amikor érzed, hanem másnap és harmadnap is, ezért aki csak kétszer szív egy héten, annak is teljesen megváltoztatja az életét. A THC bizony sokaknál okoz személyiségzavart, sőt, még sokkal súlyosabb mentális problémákat is eredményezhet a tartós fogyasztás. A kézen-közön vett bizonytalan eredetű anyag pedig igen kellemetlen meglepetéseket is tartogathat.

Most mondhatnám,hogy, ha egyszer kipróbálod, abból nem lehet semmi baj. De mi van, ha aztán újra meg újra ki akarod majd próbálni?...

Én nem ajánlanám.

2010. márc. 15. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!