Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki milyen élettani hatást...

Ki milyen élettani hatást figyelt meg cigi letétele után?

Figyelt kérdés

Én már 6 éve cigizek,középerős , napi kb 15 szál.

az a baj már nem is emlékszem milyen voltam azelött mielött rászoktam volna. mondjuk pont abba az időszakba ahol még fejlődik az ember, 19 évesen kezdtem.

szerintem a cigi egy ilyen depressziv állapotba tart,persze jó meg nyugtató, de Kiváncsi lennék mennyivel lehetne kihozni a maximumot letétel után. mert ahogy olvastam, 8 óra elteltével heylreáll a pulzus meg közérzet. A kérdés az, gyorsabban menne végbe az ilyen leszokási változások ha elkezdenék futni, meg tömném magamba a vitaminokat gyümölcsök zöldségek, ilyen "hirtelen átváltástól mennyivel javulna, változna a szervezet és milyen gyorsan ? szerintem legalább is ahogy elgondolom, ilyen rendszeres mozgás meg sportosabb életmód jóval felgyorsitaná a tisztulás folyamatot, anyagcserét. Nekem a cigiről igy érettebb fejjel az a tapasztalatom mint negativum, hogy fáradékony vagyok, szétszort, szorongásos, változékony hangulatú. azt remélem ha letenném, megszünnének ezek, legalább is ha nem teljesen de valamivel enyhülnének. Persze évekalatt ezek a pszichikai tünetek szokássá is válhattak..

Én egyszer nemrég próbálkoztam.. pont elfogyott a cigi, itthon voltam, na gondoltam hát akkor most megnézhetem meddig birom, na meg kiváncsi voltam hogy érzek e valamit.. és hát.. durva volt mert mert 6-7 óra után hogy nem cigiztem, kezdtem fokozatosan érezni az illatokat amik a házba meg körlülöttem voltak.. de olyan tisztán.. elő is idézett emlékeket hogy milyen régen éreztem már ilyet.. na meg fejbe... éreztem minta járna a fejembe a keringés, vagyis mintha tiszta fejjel gondolkoznék.

Nektek milyen tapasztalatotok van ?

2015. okt. 6. 13:12
 1/2 anonim válasza:
Szia, a baratom eppen ezen megy keresztül. 3 hete tiszta ugymond. Elkezdett futni es edzoterembe jar. Szenved, idegesebb, sokat gondolt eleinte ra. Ez egyenesen aranyos az ido elteltevel. Eleinte minden pillanatban, most meg mar eves utan se jut eszebe. Intenzivebben erzi az illatokat, kiegyensulyozottabb, jobban alszik, könnyeden fitten ebred (korabban). Elvezis a valtozast. De azt mondja mindig is szeretni fog cigizni, ha most nem is tervezi, hogy ragyujt. Mert celokat tuzott ki.
2015. okt. 6. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:
ahha értem. Hát az biztos nem könnyű! de muszáj lesz egyszer, akinek van esze megprobálja
2015. okt. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!