Ki milyen élettani hatást figyelt meg cigi letétele után?
Én már 6 éve cigizek,középerős , napi kb 15 szál.
az a baj már nem is emlékszem milyen voltam azelött mielött rászoktam volna. mondjuk pont abba az időszakba ahol még fejlődik az ember, 19 évesen kezdtem.
szerintem a cigi egy ilyen depressziv állapotba tart,persze jó meg nyugtató, de Kiváncsi lennék mennyivel lehetne kihozni a maximumot letétel után. mert ahogy olvastam, 8 óra elteltével heylreáll a pulzus meg közérzet. A kérdés az, gyorsabban menne végbe az ilyen leszokási változások ha elkezdenék futni, meg tömném magamba a vitaminokat gyümölcsök zöldségek, ilyen "hirtelen átváltástól mennyivel javulna, változna a szervezet és milyen gyorsan ? szerintem legalább is ahogy elgondolom, ilyen rendszeres mozgás meg sportosabb életmód jóval felgyorsitaná a tisztulás folyamatot, anyagcserét. Nekem a cigiről igy érettebb fejjel az a tapasztalatom mint negativum, hogy fáradékony vagyok, szétszort, szorongásos, változékony hangulatú. azt remélem ha letenném, megszünnének ezek, legalább is ha nem teljesen de valamivel enyhülnének. Persze évekalatt ezek a pszichikai tünetek szokássá is válhattak..
Én egyszer nemrég próbálkoztam.. pont elfogyott a cigi, itthon voltam, na gondoltam hát akkor most megnézhetem meddig birom, na meg kiváncsi voltam hogy érzek e valamit.. és hát.. durva volt mert mert 6-7 óra után hogy nem cigiztem, kezdtem fokozatosan érezni az illatokat amik a házba meg körlülöttem voltak.. de olyan tisztán.. elő is idézett emlékeket hogy milyen régen éreztem már ilyet.. na meg fejbe... éreztem minta járna a fejembe a keringés, vagyis mintha tiszta fejjel gondolkoznék.
Nektek milyen tapasztalatotok van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!