Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Baj ha szédülök a cigitől?

Baj ha szédülök a cigitől?

Figyelt kérdés
már nyár óta dohányzom folyamatosan. és mindig szédülök. ez miért lehet, és nagybaj?
2010. márc. 13. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ebben reménykedtem (:

Pár év, és egy hülyével kevesebb.

2010. márc. 16. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak csak annyit, hogy őőő köszönöm. szeretem az embereket.
2010. márc. 18. 22:46
 13/17 anonim válasza:
az hogy szédülsz az azért van mert nincs hozzá sszokva a szervezeted a cigihez pár hét és nem fogsz szédülni !D
2011. máj. 18. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak idézőjelesen bulidohányos vagyok. Csak társaságban cigizem, mivel meg mindig itthon élek (16 eves vagyok), a szüleim nem engedik, hogy dohányozzam, különben repülés a házból. Összesen 3 cigarettát szívtam el. 1 hónapja szívtam el az elsőt, és most, hogy elszívtam a 3.-at, (ma) elkezdtem szédülni. Nekem is furcsa volt. De nagyon nem szeretnék rászokni. És nem is menő egyáltalán. Ha menőnek tartanám, nem dohányoznék csak magam jelenletében. Fogalmam sincs, hogy miért, de "muszáj "volt ma elszívnom. Emlékszem amikor én kérdeztem még kisebb koromban a nagymamámtól,. hogy mama, mi a jó a cigiben... ő azt mondta ,hogy nem tudja....Erre azt hiszem én sem tudnám megadni a választ..
2013. márc. 23. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Ó, és megfogadtam, hogy nem szívok bele többet egy cigarettába sem. Nem mérgezem a szervezetem.
2013. márc. 23. 22:19
 16/17 stormbot2003 válasza:
Én például leszarom a nikotint és csak a szeduleser szivom/tam és ha hozzá szoksz is csak annyit jelent hogy több ideig kell a füstöt benn tartanod teljesen nem tudsz rá szokni(bár én már at is szoktam az e cigire, attól is megtud sz szesulni megha nehezebben is)
2019. szept. 30. 23:33
 17/17 stormbot2003 válasza:
(Rá) *hozzá
2019. szept. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!