Illene megkérdezni, nem?
Illene,de a dohányosok annyira önérzetesek,hogy csak na!
Pedig a dohányos = drogos! Amikor HR-es voltam,azonnal utasítottam el a dohányos jelentkezőket!
Illene.
Én ha olyan hangulatomban lettem volna még arcon is töröltem volna pedig én aztán nem vagyok erőszakos, de a dohányfüsttől hányingerem van... Utálom.. Gusztustalan, és károsítja a nem dohányzók egészségét is, mivel azzal hogy körül vagyunk véve aktív dohányosokkal, mi passzív dohányosokká válunk mert belélegezzük a káros füstöt amit kifújnak, vagy ami elég a cigarettáról.
5.
Nyugdíjba vonultam onnan,12 év után.
Mellesleg minek egy olyan alkalmazott aki,ha 2 óránként nem tud rágyújtani akkor egy dekoncentrált,agresszív,remegő zombi lesz?
#4-es vagyok, érdekelne miért lettem lepontozva?
Azért mert egészséges életet élek és szerintem undorító ha valaki dohányzik?
Sajnálom, hogy ilyen ez a világ, ahol ha már valaki normális, azt leértékelik.
Ma már az a normális ha valaki dohányzik? Az ciki...
Én akkor is, igenis arcon törölném azt az embert, aki a képembe fújja a füstöt... cigizzen, nem zavar, ő egészsége, de van erre kijelölt hely, ahol -elvileg- másokat nem zavar a füst, de ne ott cigizzen, ahol nem dohányzók is megfordulnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!