Cigizek, és azt akarom megkérdezni, hogy kell letüdőzni a cigit, hosszan beleszívunk egyet, bent tartjuk hosszabb ideig és kiengedjük?
Ha letüdőzöd akkor is kaphatsz szájrákot.tüdőrákot is.
Ha nem tüdőzöd akkor kisebb a tüdőrak eselye
De akk van rendesen letüdőzve, ha 4-5 mp-ig bent tartod a beszívott levegőt v. füstöt, és utána kifújod nem? Vagy azt h kell csinálni, h az orrodon is jöjjön füst? (akk van rendesen letüdőzve????) Vidit vagy értelmes komit, mert azt vágom, ha 1-2 mp-ig bent tartom és utánna kifújom, sötétebb meg több füst jön ki, ha meg 4-5 mp-ig akk világosabb és akk van jobban letüdőzve nem? De h kell azt csinálni, h az orrunkon ráveszünk még 1 levegőt? (az az amikor az orrunkból is füst jön nem? Na az h kell csinálni?) Akkor van rendesen letüdőzve?
Ja és 3 éve kezdtem, akk még azt se tudtam, mi az h letüdőzni, meg tüdőrák, szájrák, mert akk voltam 15 éves, most meg 18 ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!