Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek hülyeség lenne...

Szerintetek hülyeség lenne lapokat osztogatni a városban, a dohányzás hátrányairól? Ilyen kis prospektusokra gondoltam. Szerintetek hülyeség lenne? 14/F

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Igen eléggé, aki nem dohányzik, annak minek, aki meg igen, az látja a cigis dobozokon a legtöbb információt mégsem érdekli.
2015. szept. 4. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Eléggé hülyeség lenne. Bár nem tudom, hogy te miért érzed magadénak mások dolgát? Én nem iszom, nem cigarettázom, de meg lennék sértődve ha egy tizenéves pilincka gyerek (vagy bárki) bele akarna pofázni, hogy mi a jó nekem vagy mi rossz. Mindenki tudja, hogy a dohányzás-ivászat-drogozás stb nem tesz jót a szervezetének. És mindenki döntse el maga, hogy akar-e ezzel foglalkozni vagy nem.
2015. szept. 4. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs értelme, a TV-ben állandóan papolnak róla, plusz a dobozokon is rajta van.
2015. szept. 4. 16:35
 4/8 Csiß ***** válasza:
Hát én inkább olyat osztogatnék,hogy"ha már vagy olyan hülye,hogy dohányzol,jó lenne ha úgy csinálnád,hogy a nemdohányzókat ne kínozza"..Értem ezalatt a buszmegállóban,állomáson,Pirosnál várakozó tömegben a zebránál,stb stb..
2015. szept. 4. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Aranyos elgondolás, de sok szempontból felesleges. Nem kell még jobban üldözni a dohányosokat, éppen elegen vannak ellenük. Tudják ők nagyon jól, hogy káros, akkor is szívják, mert jólesik nekik, akárhogyan is próbálod őket lebeszélni róla. És gondolj a fákra is, ne akarj papírt pazarolni a prospektusokra.
2015. szept. 4. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen az lenne. Én minden szórólapot amit kapok, azt a legközelebbi kukába dobom - bármi is legyen az.
2015. szept. 5. 08:25
 7/8 Csiß ***** válasza:

"Tudják ők nagyon jól, hogy káros, akkor is szívják, mert jólesik nekik"

Csak az a baj,hogy miattuk még nagyon sokan szívják a szart akaratuk ellenére.

2015. szept. 5. 19:11
 8/8 Saavedro ***** válasza:
Van egy kampány: CDC - Tips from Former Smokers. Na EZ nagyon sikeres, ezt így kell csinálni!
2015. szept. 15. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!