Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez nagy bajt jelethet? :S

Ez nagy bajt jelethet? :S

Figyelt kérdés

Dohányzom, már kb. úgy 2éve. Napi 10szál (sokat mondtam)

Ha nagy levegőt veszek, nyilalik a tüdőmbe.

Ez attól van, hogy tele van a tüdőm kátránnyal?

2010. márc. 10. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem. két év alatt napi 10 szálnak nem kellene ekkora gondot okoznia. én már több éve dohányzom, de nálam semmi ilyesmi nem jelentkezett. ez inkább csak valami fertőzés lehet, de orvos ajánlott.
2010. márc. 10. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha még csak 2 éve dohányzol, akkor próbáld meg abbahagyni. Később nehezebb lesz. Amúgy szerintem is csak vmi fertőzés, majd orvos megmondja. Ezzel együtt, ha majd évtizedek óta cigizel észre fogod venni, hogy nincs szufla.
2010. márc. 10. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de tényleg az orvos tudná megmondani. Vagy a boncmester, az elég jó diagnózisokat ad, csak nem sokra mész vele. :-D
2010. márc. 10. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
-.-"
2010. márc. 10. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos nem a cigitől van...

Lassan 6 éve dohányzom elég erősen, és a legnagyobb baj, hogy néha reggel krahácsolok, de napközben az is elmúlik. Futni is tudok hosszútávon, meg minden.

2010. márc. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!