Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meddig fogom érezni a füves...

Meddig fogom érezni a füves cigi hatását?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és egyszer tettem egy fogadalmat, hogy a 22. Szülinapomon életemben először kipróbálom a füves cigit. Nem akarok rászokni, rendes cigit sem szívok soha; egyszerűen csak egyszer kipróbálni, hogy milyen. Ma este 11körül lenne rá lehetőségem viszont reggel 4kor kelek, mert mennem kell dolgozni. Reggelre el fog múlni? Nem lesznek pirosak a szemeim stb ha felkelek? Nem lenne jó ha reggel még mindig lenne vmi hatása...

2015. aug. 13. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te már most be vagy szívva :D
2015. aug. 13. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem nagyon fogsz inni, akkor csak fáradt leszel reggel a kialvatlanság miatt, nem lesz piros a szemed vagy ilyesmi. Igyál közbe, utána vizet, ki fogsz száradni és kajával is készülj, mert meg fog jönni az étvágyad :)
2015. aug. 13. 16:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Miért lennék már most beszívva?-.-" Ja hogy ez most ilyen menő komment akart lenni csak hogy nem jött össze ;)

Köszi a választ!! Igen azt tudom,hogy nagyon éhes leszek...kíváncsi vagyok milyen lesz!

2015. aug. 13. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tizenegykor elnyomsz egy spanglit, a fő hatásai 2-3 óra alatt elmúlnak. Max. még másnap is egy kicsit mosolygósabb és lassabb leszel, de simán el lehet így menni dolgozni, nálam is volt rá példa. :D Ha esetleg pirosak lesznek a szemeid, akkor a Visine-t ajánlom, de mivel allergiaszezon van, simán ráfoghatod a melóban, hogy allergia miatt pirosak a szemeid. :D

Boldog szülinapot, jó repülést! :))

2015. aug. 13. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát majd kiderül mi lesz:) Nem tudom miért félek tőle Ennyire :D 😅
2015. aug. 13. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy ezt már nem olvasod, de ne parázz, jóval enyhébb cuccot használsz mint például az alkohol.
2015. aug. 13. 22:20
 7/9 anonim válasza:
milyen volt ? :DD
2015. aug. 14. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
15%

Ha sokat szívsz, sokáig tartanak az elsődleges hatásai, amikor meg vége van, akkor napokig egy mosott sz*r leszel.

Tapasztalat!

2015. aug. 15. 12:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Elaludtam xD aludtam egy jot es ennyi. Szerintem ha legkozelebb szivnek akkor mast erne el.
2015. aug. 21. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!