Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik frontint szednek, mikor...

Akik frontint szednek, mikor kezdték el érezni a hatását?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy a bevételt követő hány percen belül, hanem napokra. Én tegnap kezdtem a legkisebb 0,25-el, abból egyszer fél utána este 1 egész. Érzem hogy valamennyire jobb dr még nem az igazi. Nektek mennyi volt az az idő mikor azt mondtátok hogy jól érzitek teljesen magatok?
2015. máj. 21. 09:33
 1/5 anonim válasza:
Ez egy nyugtató, én szedtem, csak engem úgy leszedált, hogy alig bírtam reggel felkelni, amikor elhagytam szó szerint elő halott voltam jópar napig. Meg időben vagy hogy leallj róla, ez csak tünetekre jó, keresd meg az okot. Bach virágterapiat javaslok. Segítőcseppek.hu
2015. máj. 21. 09:44
 2/5 anonim válasza:
A frontin egész gyorsan felszívódik, most már "csak" 0.25 kell esténként (1-1-2 Helex 1mg is volt). Reggelente érezni leginkább hatását, bágyadtság ébredés után, mondjuk az alvás is könnyebb tőle. Próbáltam abbahagyni mikor nagy dózisban szedtem...mellékhatás jobban érződik egyébként. Környezeted véleménye sokat számít a terápia során, esetleg ők jobban érzékelik a változásokat mint saját magad. Ha nem szedtél még ilyen vackokat, akkor nem sok idő, mire valamilyen hatás jelentkezik...
2015. máj. 21. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem így működik.

A frontin hatása kb 20-40 perc múlva kezdődik (ezt gondolom már tudod), adagtól függően pár óráig tart és - ennyi. Gyorsan kiürül, itt nem lesz napok múlva egy másik hatás vagy további javulás. Annyira fogod magad jól vagy nem jól érezni magad 1 hét múlva, mint az 1. nap (feltéve, hogy az egyéb körülmények egyformák). Nagyobb adagok esetén egy hosszabb időszak után még annyira sem, emelned kell.

AZ antidepresszáns működik a másik módon.

2015. máj. 21. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de abba hagytam mivel olyan szörnyen éreztem magam tole mint azelőtt soha. Aludni se bírtam
2015. máj. 21. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Mizu?
nov. 23. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!