Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti megbántátok hogy elkezdtete...

Ti megbántátok hogy elkezdtetek cigizni?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért ? és ha visszamehetnétek az időbe és lerakhatnátok a cigit akkor így tennétek ? (Nem sablon(ne cigizz mert meghalsz) válaszokat várok)

2015. aug. 11. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem cigizek olyan régóta, még nem bántam meg annyira. Csak amikor belegondolok, h amikor 560 volt az arany malbi most meg 1060, akk kicsit sokallom :D de még talán ha akarnám akk le tudnám tenni.
2015. aug. 11. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Imádok dohányozni. Imádom, hogy mozgathatom a kezemmel a cigit miközben magyarázok. Imádom, hogy így összefuthatok világijó emberekkel a dohányzóban. És legfőképp imádom letüdőzni a jó kemény füstöt aztán kiengedni. (Vörös Davidoff van a helyzetben.). És leszarom az egészséget, csak a pénzt sajnálom, de van annyi rafkóm, hogy előteremtsem rá :))
2015. aug. 11. 22:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Király vagy xd
2015. aug. 11. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:

Majdnem egy éve dohányzok.

A helyzet az,hogy még nem bántam meg,mert imádok cigizni,de tudom magamról,hogy előbb utóbb átkozni fogom magamat,amiért rászoktam:D

2015. aug. 12. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja próbálok leszokni róla, de a pi&đába, holnap veszek újra egy pakkot (tekertem eddig) hiányzik hogy nem tekerhetem, szívni még jobban szeretem, leszarom az egészséget egyszer mindenki meghal, csak igen kicsit drága :))
2015. aug. 12. 01:51
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Én 25 éve dohányzom, átkozom a napot mikor először rágyújtottam.Ez olyan rabság amit önként vállal az ember mert nem tudja előre hogy az egész élete e körül forog majd!

Higgyétek el,semmi értelme,tegyétek le amíg nem késő!

2015. aug. 12. 04:43
 7/14 A kérdező kommentje:
de én nem tervezek 80-70 éves koromig élni :s
2015. aug. 12. 10:41
 8/14 Manócska1 ***** válasza:
100%
én nem dohányzom.azt viszont nem te döntöd el(sajnos) hogy meddig akarsz élni
2015. aug. 12. 18:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincs igazad :D
2015. aug. 12. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
De nagyrészt igaza van. Valóban sokat tehetsz az egészségedért, és azért hogy hosszabb ideig élj, de a génjeiden és a szerencséden múlik...
2015. aug. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!