VALAMELY KÜZDŐSPORTOT ŰZŐK! Mit sportoltok és megbántátok hogy elkezdtétek?
box 1.5 éve
nem egy világrengető klubb így nem nagyon vertek el de már magabiztosabb vagyok az utcán(nem pofázok meg semmi csak tudom hogyha kell megtudom magam védeni)
Hmm... az jó
A boxban hányféle ütés van leírod nekem őket?? (az előző kommentelő)
Én thai boxolok egy igen neves hazai csapatnál(nem írom le a nevét, nem reklám). Itt vegyesen tanulunk thai boxot és van külön box edzés is, hogy ne csak a rúgásokban legyünk jók. Tanulságok, hmmm nem is tudom. Megtanított tisztelni a sportolókat, és mindenki mást is, hogy ne a látszat alapján ítéljek meg embereket(8 évvel fiatalabb és 10-15 kilóval kevesebb gyerek első küzdelmemkor úgy 'elvert', hogy csak pislogtam ki a könnyet a szememből:D).
Akaraterőt is kaptam rendesen, hisz az elején én sem nagyon bírtam az edzéseket mint bárki más, viszont edzésen megtanulja az ember legyőzni a fájdalmát, és már csak azért is végig csinálja a gyakorlatokat.
Nagyon jó állóképességem lett, és elégedett vagyok a testemmel is(nem vagyok olyan izmos mint egy gyúrós, de viszont nagyon lazák az izmaim és "használhatóbbak".
Azt tanácsolom, hogy ha valami megtetszett akkor menj el és csinálj meg egy edzést, nézd meg miújság. Ne tartson vissza az, hogy esetleg az ottaniak kinevetnek vagy majd jól megvernek, komoly és normális edző mellett és normális edzéseken nem ilyen emberek vannak, mindenki nagyon barátságos és segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!