Egri vagyok, szêretnék karatét, vagy más keleti küzdősportot tanulni, de nem tudom, hol és mikor lehet beiratkozni. Sêgítenétek, alábbi problémámban?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és szeretnék karatét tanulni, itt Egerben. Mikor és hol lehet beiratkozni? A neten nem leltem sok segítségre, ezért tettem fel ezt a kérdést, és ezért kérlek benneteket, hogy ha lehet, értelmes választ adjatok, a kérdésemre.
Előre is köszönöm.
2012. febr. 6. 11:33
1/3 anonim válasza:
Csak nem sikerült fél perc alatt megtalálnom a Borza dojo-t akik tartanak gyerek edzést is. Legalább ne kamuznál, hogy kerested neten.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
én abszolút a Borza dojo-t ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!