Nagyon. Majd 20 év múlva bánni fogod, hogy nem hagytad abba időben.
2010. márc. 8. 18:04
2/13 anonim válasza:
Nyilván kamu a kérdés. Ha mégsem, akkor gratulálok az életedhez!
Egyébként látszik, nem is kicsit.
2010. márc. 8. 18:04
3/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu..
2010. márc. 8. 18:07
4/13 anonim válasza:
Persze,h látszik.2év sok idő.
2010. márc. 8. 18:37
5/13 anonim válasza:
14 éveseen?? nagyon nagyon árt a cigii.. a te életed forog kockán...eggyik ismerősöm a sok cigizés miatt tüdőrákot kapott és fél évmulva belehalt!
2010. márc. 8. 19:21
6/13 anonim válasza:
16 éves koromban kezdtem el cigizni, de 17 éves koromra jutottam el odáig, h minden nap kelljen egy doboz cigi most 22 vagyok 19 évesen voltam tüdőszűrön és már akkor mondta a nőci, h a tüdőm elég szarul néz ki és, h kevesebbet cigizzek nem fogadtam meg majd március végén megyek megint szűrésre kíváncsi vagyok mit fog mondani.
2010. márc. 8. 20:08
7/13 anonim válasza:
Ettől nem vagy menő. Senki nem menő attól, hogy cigizik. Nincs semmi értelme, mert a saját életeddel játszol. Persze hiába mondják neked, majd később belátod, hogy mégis igaza volt annak a sok hülyének.
2010. márc. 8. 20:59
8/13 anonim válasza:
Abba ne hagyd a cigizés tök menő. Úgy lehet csajozni
2010. márc. 8. 21:25
9/13 anonim válasza:
én ismerek olyan gyereket aki már 8 éves kora óta cigizik... és nem cigány XD na de nem napi 1 dobozzal szív el...majd valamikorra eljutt arra a szintre is
2010. márc. 8. 21:27
10/13 anonim válasza:
Nem mindenki attól cigizik, hogy menő legyen! Én pl. 15 éves vagyok, 13 évesen szoktam rá, nem azért hogy menő legyek. Édesanyám meghalt, édesapám nem vállalt, és a bátyámmal árvaházba kerültünk kb egy évig, mikor nagykorú lett kihozott. A sok stressz, meg az a fájdalom, hogy elvesztettem azt az embert akit mindenkinél jobban szerettem és tiszteltem rászoktatott... Néha füvezek is, és nem azért, hogy partiarc legyek vagy menő, hanem mert jólesik ebben a nagy fájdalomban...
Bocsi az offért, de annyira idegesít hogy mindenki azt szajkózza hogy ettől nem leszel menő... nem mindenki azért csinálja... (persze van aki igen, de nem kell általánosítani...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!