Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2 év cigizés meglátszik...

2 év cigizés meglátszik nagyon a tüdőd? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 vagyok, 2 éve cigizek, de nem akarom letenni, csak kiváncsi vagyok mennyire látszik.
2010. márc. 8. 17:57
1 2
 1/13 sulfur válasza:
Nagyon. Majd 20 év múlva bánni fogod, hogy nem hagytad abba időben.
2010. márc. 8. 18:04
 2/13 anonim ***** válasza:

Nyilván kamu a kérdés. Ha mégsem, akkor gratulálok az életedhez!

Egyébként látszik, nem is kicsit.

2010. márc. 8. 18:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu..
2010. márc. 8. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze,h látszik.2év sok idő.
2010. márc. 8. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
14 éveseen?? nagyon nagyon árt a cigii.. a te életed forog kockán...eggyik ismerősöm a sok cigizés miatt tüdőrákot kapott és fél évmulva belehalt!
2010. márc. 8. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
16 éves koromban kezdtem el cigizni, de 17 éves koromra jutottam el odáig, h minden nap kelljen egy doboz cigi most 22 vagyok 19 évesen voltam tüdőszűrön és már akkor mondta a nőci, h a tüdőm elég szarul néz ki és, h kevesebbet cigizzek nem fogadtam meg majd március végén megyek megint szűrésre kíváncsi vagyok mit fog mondani.
2010. márc. 8. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Ettől nem vagy menő. Senki nem menő attól, hogy cigizik. Nincs semmi értelme, mert a saját életeddel játszol. Persze hiába mondják neked, majd később belátod, hogy mégis igaza volt annak a sok hülyének.
2010. márc. 8. 20:59
 8/13 anonim válasza:
0%
Abba ne hagyd a cigizés tök menő. Úgy lehet csajozni
2010. márc. 8. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
én ismerek olyan gyereket aki már 8 éves kora óta cigizik... és nem cigány XD na de nem napi 1 dobozzal szív el...majd valamikorra eljutt arra a szintre is
2010. márc. 8. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem mindenki attól cigizik, hogy menő legyen! Én pl. 15 éves vagyok, 13 évesen szoktam rá, nem azért hogy menő legyek. Édesanyám meghalt, édesapám nem vállalt, és a bátyámmal árvaházba kerültünk kb egy évig, mikor nagykorú lett kihozott. A sok stressz, meg az a fájdalom, hogy elvesztettem azt az embert akit mindenkinél jobban szerettem és tiszteltem rászoktatott... Néha füvezek is, és nem azért, hogy partiarc legyek vagy menő, hanem mert jólesik ebben a nagy fájdalomban...

Bocsi az offért, de annyira idegesít hogy mindenki azt szajkózza hogy ettől nem leszel menő... nem mindenki azért csinálja... (persze van aki igen, de nem kell általánosítani...)

2010. márc. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!