Hogyan tudok leszokni? Nektek hogy ment?
Én elhatároztam,hogy leszokok,de kellett valami segítség,motíváció,és akkor meséltek nekem egy könyvröl,amit el is olvastam és ez a könyv segített letenni.Azóta elmeséltem sok dohányzó ismerösömnek,akik kérdezték hogy hogyan tettem le a cigit,elolvasták ök is,és már hárman abbahagyták a dohányzást. :oD
Én már 3 éve nem dohányzom.
A könyv: Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról
Nekem segített,másoknak is.....egy próbát megér!! ;o)
Szóval a könyvvel kapcsolatban még annyit,hogy aki nem nagyon szeret olvasni,azoknak ajánlom a hangoskönyv változatát.
ML
Nekem nagyon egyszerű volt, de komolyan pedig 15 éve szívtam. Tisztán csak elhatározás és akarat erő. Tudom mindenki ezt írja és rossz duma de tényleg ezen alapul.
Akarni kell és érezni azt hogy mindez csak az agyadba történik ott beszél valaki hogy gyerünk gyujts rá, pedig meg vagy nélküle.de csak egy ideig beszél aztán elhallgat :)
Az agyban kell lerendezni és sikerül.
Sok sikert!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!