Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szerezzek cigit 16 évesen?

Hogy szerezzek cigit 16 évesen?

Figyelt kérdés
Csak alkalmi dohányos vagyok, nem szeretnék/fogok rászokni, kérlek ebből ne legyen vita. Mindig kölcsönkértem mástól pár szálat, de szeretnék 1 dobozt venni ami egy életre elég lenne. Hogy szerezzek?
2015. aug. 2. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Megállsz a dohánybolt előtt,és megkérsz valakit vegyen neked is.... De egyébként 13 évesen énis csaj néztem,hogy 1 doboz cigit elszívnak 1 nap alatt mások? Úristen mondom,mi haverokkal 1 hétig szívunk 1 dobozt... Aztán már egymagam elszívtam napi 4-5 szálat 14 évesen,felkerültem gimibe 15 évesen,már napi 13-15 szál elment,most vagyok 17 és már az egyy doboz is kevés...
2015. aug. 2. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Fogsz egy játékpisztolyt, és mondod: cigit vagy életet, tuti adni fognak.
2015. aug. 2. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Én főként az egyetemista korosztályt tudom ajánlani, nekem ők segítettek a legtöbbször cigit venni a te korodban :D
2015. aug. 2. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Megállsz egy tragik előtt, fogsz egy fiatalt 18-25 közötti pasit odanyomod a pénzt és a borravaló az övé.

Megveteted egy 18 éves ismerősöddel.

Megveteted anyuddal, apuddal, rokonoddal aki elmúlt 18.

Fogsz egy csövest adsz neki 2 szálat meg a borravalót és megveszi neked.

Bemész határozottan.

Bemész részegen.

Bemész részegen bőrkabátban meg napszemüvegben meg kapucnyiban.

Ha már szívós legyen eszed!

2015. aug. 2. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívod*
 6/6 anonim ***** válasza:
Trafik* szar a telefon.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!