Hogy szerezzek pénzt egy Xbox 360-ra 11 évesen?
Jól tanulok de szüleim és rokonaim így se adnak pénzt.
És a szomszédunk meg hiába segítek egész nap nem kapok pénzt
D: A válaszokat előre is köszönöm :D
Próbálj meg velük valamilyen alkut kötni.
Például azt mondod, hogy jól tanulsz, de kijavítod azt is ami nem megy, és ha bizonyítottál akkor megkapod, esetleg otthon vállalsz valamilyen feladatot amit eddig nem neked kellett csinálni, tehát a jelenlegi alaphoz képest hoznál te valami pluszt.
Persze ehhez nem árt tudni, hogy a szüleid megengedhetik e maguknak az xbox megvásárlását, másrészt nem fogod azonnal megkapni, de ha munkát találnál azzal sem lenne rögtön xboxod, diákmunkából hónapokig spórolhatnál rá.
11 évesen nem kicsik az igényeid.
Több ismerősöm is a fizetéséből vette 20+ évesen!
"azért nem egy nagy tétel, szerintem ki lehet egyezni, hogy karácsonyra kapj egyet"
Felétek lehet, de én örültem ha egyáltalán valamit kaptam karácsonyra, olyan szarba voltunk anyagilag általában.
Köszönöm szépen mindenkinek!
:DDDD
7#
ez a szüleid hibája... hogy valakiknek ne legyen évi 30 ezre ilyen célra? na menjünk már az fejenként 15 ezer, karácsonyig annak a pénznek a negyede amit egy átlagos felnőtt elbagózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!