Hogy a pithsába szerezzek a lehető leggyorsabban pénzt?
14 éves lány vagyok. Imadom a játékkonzolokat és a rohadt életbe még csak egy PSP-m van ami 5 éve kiment a divatból és már nagyon unom hogy minden ismerősömnek van Ps3, Ps4
Xbox360, Wii-je... Stb Elég sok játékot ismerek mert mindig atmegyek játszani az osztálytársaimhoz...de szeretnék egy saját XboxOne-t, Tvnk van hozzá LG smart Full Hd Led 3D tv.
Szóval a zsebpénzem heti 3000 forint de azt reggelikre kapom abból soha nem marad semmi. Karácsonyra azért mégsem szeretnék kérni úgy egybe egy Xboxot mert azért telne rá a szüleimnek de nem vagyok olyan követelőzős fajta. Kérlek ne írjatok olyan sablon szövegeket hogy: "minek neked 14 évesen xbox, az én időmben mi golyókkal játszottunk a porban"
Vagy hogy: szépen beszélsz 14 éves letedre, latszik hogy hova tart ez a világ... Stb kérlek normális válaszokat és NEM, NEM FOGOK A TESTEMBŐL PÉNZT SZEREZNI!
pedig nincs mas mint anyuektol kerni egyet.
En is vettem egyet az akkor 9 eves lanyomnak tavaly karacsonyra.
Jót nevettem a "...golyókkal játszottunk a porban" beszólásodon :)
A karácsonyi ajándék pedig nem rossz ötlet, akár kérheted előlegként is a karácsonyont összekötve valami más ünneppel (húsvét, születésnap). Vagy ledolgozod tavasszal a kertben, stb. Ha a családi költségvetést nem terheli meg túlzottan és aránylag normális szüleid vannak, szerintem nyugodtan beadagolhatod nekik a fentieket.
1. Mi az a Napszám?
2. Ismersz engem egyaltalan hogy azt mondod hogy nem bírnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!