Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt 13 évesen?

Hogyan szerezzek pénzt 13 évesen?

Figyelt kérdés
Egy telefonra kéne mert nincs,diákmunkát megkérdeztem és az én koromban még nincs,szüleim nem adnak semmi zsebpénzt. Jól tanulok tehát ne mondjátok hogy tanuljak
2014. okt. 12. 17:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem ebbe a kategóriába mert itt sokan vannak
2014. okt. 12. 17:28
 2/9 anonim válasza:
100%
9.dikes vagyok 14 mikor megtudtak a korom meg a gyaorlatra sem akartak beengedni . sehol nem talalsz munkat igerem nekd :D
2014. okt. 12. 17:29
 3/9 anonim válasza:
79%
csak a szüleidtől tudsz kérni, minden egyébhez (munka) fiatal vagy
2014. okt. 12. 17:30
 4/9 anonim válasza:
79%
13 évesen még nagyon gyerek vagy, 15-6 fele már tudsz dolgozni, esetleg 14 évesen feketén de ott meg nem biztos hogy ki is fizetnek vagy annyit amennyit megbeszéltetek :D de mindjárt jön a Karácsony :DDD
2014. okt. 12. 17:31
 5/9 anonim válasza:
100%

hát az van haver hogy nagy szarban vagy hidd el tudom

annyit tehetsz hogy szülinapra ünnepekre pénzt kérsz, esetleg adj el neten pár cuccot, ha a családban van valakinek vállalkozása ahol tudnád már a melót csinálni akkor szünetekben próbálkozhatsz ott is

örülök hogy vannak még olyan gyerekek akik tizenévesen már nem a szüleik csecsét szívják sok szerencsét kívánok!!

2014. okt. 12. 17:32
 6/9 anonim válasza:
53%
És ezt miért a szerelem/szex kategóriába tetted fel? Remélem nem ezzel akarod azt a pénzt keresni -.-
2014. okt. 12. 17:39
 7/9 anonim válasza:
78%

Nekem új gitárra kell a pénz és én úgy szoktam, hogy pl 3000-ért lenyírom a füvet meg csinálok hasonló házkörüli munkát idősebb embereknek. Meg azt is szoktam, hogy ha látok neten egy olcsó, de jó cuccot akkor azt megveszem és eladom annyiért amennyit valójában ér. És még ott a tipmix amivel néha nyerek néha nem.

14/f

2014. okt. 12. 17:39
 8/9 anonim válasza:
69%

Youtube

Themeforest

Audiojungle

Codecanyon

Fiverr

Blog/Site

GigBucks

SEOClerks

MyLikes

Videohive

PaidperTweet

Kickstarter...

2014. okt. 12. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. okt. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!