Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen nem volt még pasim. Hogy/hol szerezzek?
20 éves lány vagyok, és soha nem volt még barátom. Sőt, semmi szerelmi tapasztalatom. Még egy ártatlan csók sem 12 éves koromból… Igaz, sokáig nem is nagyon hajtottam érte. Fiús lány voltam, fiúkkal játszottam (két bátyám van, rokonságban is fiúk, szerintem ez az ok). Egészen kamaszkoromig fiús stílusú ruhákban is jártam. De pár éve ennek vége, baráti társaságomban csak lányok vannak (pár fiú csak haver szinten), lányos ruhákat veszek fel, stb., és néhány éve eléggé vágyok egy kapcsolatra… 20 éves vagyok, tudom, hogy nagyon le vagyok maradva. De eddig semmi nem jött össze… Még olyan sem volt, hogy egy sráccal közel voltunk volna ahhoz, hogy járjunk. Szerintem nem a külsőm az oka, átlagos kinézetű lánynak mondanám magam, nem vagyok hódító, de nagyképűség nélkül mondom, hogy nálam kevésbé szépeknek is több kapcsolatuk van. (ezt csak azért írom, hogy ne egyből azzal gyertek, hogy biztos olyan csúnya vagyok :D). Azt hiszem, a probléma lényege az, hogy otthonülős típus vagyok, nem járok bulikba, nincs óriási baráti köröm. Inkább itthon foglalkozom a hobbijaimmal, vagy olvasgatok, nyelvet tanulok, sportolni járok (de azt is lányokkal). Eleve kevés fiú van a környezetemben, óvónőnek tanulok főiskolán, szóval itt sem pasikkal vagyok körülvéve és ugyanez volt az egészségügyi középiskolában. Szóval, kevés a fiúismerős, nem járok bulizni, kocsmázni, ismeretlen társaságba… Mondhatjátok, hogy változtassak ezen, de ez nem olyan egyszerű… nem állhatok be egy idegen baráti társaságba, nem cserélem le a mostaniakat… ráadásul ez a bulizós-ivós világ, ami körül minden forog, nem is tetszik nekem, nem érzem magam jól benne. Félénk vagyok, visszahúzódó. Általában jól kijövök mindenkivel, segítőkész, kedves vagyok mások szerint, szóval az alaptermészetemmel sincsenek hatalmas problémák… Most van egy fiú, akivel azt hittem lesz valami, én szeretném is, de rájöttem, hogy neki abszolút nem jövök be, csak haverként. Szóval ez a remény is elment. Mit tegyek szerintetek…? Hol „keressek” valakit? De nem csak úgy valakit, hogy minél előbb túl legyek a dolgokon… Szóval ne ilyeneket mondjatok, hogy igyam le magam és feküdjek le az első sráccal a buliban.
Kezdek kétségbeesni, és már nagyon cikinek érzem, hogy 20 éves fősikolás vagyok, és semmi… barátnőim is mindig mondják, hogy legyen már pasim, én szeretném, de hát ahhoz két ember kell, és mit csináljak, ha nincs másik…?
Ne legyél ennyire elszomorodva! nem maradtál még le semmiről sem. Az sem probléma, hogy nem birod a pia-buli-kocsma-hányás partykat, mert ott nem is lehet kapcsolat céljából fiút találni. A barátnőiddel jűrtok sportolni,nos, az edzőteremben nem szemezgetsz a pasikkal? vagy hova szoktatok elmenni szórakozni (mozi, kávézás, stb) próbálj meg kicsit több önbizalmat összegyűjteni, és akkor észrevesznek a pasik! És valóban ne add csak úgy oda magad senkinek, és nem kell az első idiótával lefeküdnöd. nem próbálkoztál még társkeresőn? én a legjobb barátnőmnek is ezt ajánlottam, mert ugyan ilyen mint te, és neki sikerült, már 8 hónapja nagyon boldog a sráccal!
Sok sikert!
Szia!
Azt hiszem, mi ketten nagyon hasonlóak vagyunk! :) Én ma töltöttem be a 21-et, és még nem volt barátom... :(
A probléma nálam is ugyanott van, azt hiszem, mint neked: én sem vagyok csúnya, sokan megnéznek, viszont lévén nagyon klasszikus beállítottságú, nem igazán járok mai, ismerkedős helyekre. :(
Ne add fel! :) Már én is nagyon kínosnak érzem néha a dolgot, de azért bízom benne, hogy egyszer találkozom valakivel, aki meg is mer szólítani, nem csak bámulni. ;)
Addig is, én netes társkeresőkkel próbálkozom, bár eddig elég csekély sikerrel... :)
Tudom, ez nem válasz a kérdésre, ne haragudj; csak muszáj volt írnom, mikor láttam, mennyire hasonló cipőben járunk! :)
Az ilyennek tapasztalatom szerint lelki oka van.
Vagyis a tudatod egyik szintjén látod, hogy kellene egy társ, jó lenne, érzed a hiányát, belátod a pozitív oldalait egy jó kapcsolatnak.
Ám a tudatod egy másik szintje ellenáll, és megálljt parancsol. Ilyenkor van az, hogy mégsem mész el a buliba, kerülöd azokat a helyeket, ahol találkozhatnál az esélyesekkel, ha pedig mégis összefutsz valakivel, akkor abban rögtön látsz valami kivetnivalót, ami miatt "lehetetlen" lesz a kapcsolat köztetek, vagy ha ilyen nincs, akkor arról győzöd meg magad, hogy te vagy aki értéktelen vagy, és nem kellesz neki, és csak haverként gondol rád.
Biztosan kapsz majd sok értékes gyakorlati tanácsot. Én 42 éves vagyok, nem igazán tudom, a mai 20 évesek hol/hogyan randizgatnak. Szerintem ismerkedni bárhol lehet. Vízitúrán, pályaudvaron, koncerten, vagy csak sétálva egy parkban. Az egész a nyitottságon múlik. Otthon bezárkózva nehéz, bár az internet korában már ez sem lehetetlen. :P
Ezért én első lépésként azt keresném meg, hogy mi az a fék, ami engem gátol? Amiért nem ismerkedek új, arra is esélyes emberekkel? Aztán jön a technikai rész. Nem lerohanni a másikat, de nem is ölbe tett kézzel várni. Hanem ismerkedni, figyelni, nyitni mások felé. És amikor eljön az ideje, választani.
Szerintem nem veled van a baj, hanem azzal, hogy kevés pasi van a környezetedben, így ugye kevesebb az esélye, hogy legyen párod. (Gondolom van köztük olyan aki neked nem tetszik, olyan akinek te nem jösz be és olyan akinek már van kapcsolata.)Így csökkennek az esélyek. Értelmes, kedves lánynak tűnsz, szóval azt sem mondanám hogy hülye vagy.
Menj el ezekell a csajokkal kicsit igényesebb szórakozóhelyekre, ahol nem 15-16 évesek vannak akiknek az a buli hogy leisszák magukat és b.asznak fűvel-fával. Ha olyan helyre mész ami igényesebb és kicsit idősebbek járnak oda akkor nagyobb lesz az esélyed. Nem tudom, nagyvárosban élsz-e vagy egy kis faluban, ha városban akkor mindenképpen használd ki a különböző programokat, jó kis kávézókat, ilyesmi... :) A netet is kipróbálhatod, veszteni nem vesztesz vele, max. csalódott leszel ha nem sikerül dehát istenem... legalább megpróbáltad. Ne akard görcsösen, légy kedves, barátkozó, MOSOLYGÓS és úgyis eljön majd akire vártál. Én is 20 éves voltam, már majdnem belebetegedtem aztán abba hagytam a depizést, kezdtem hinni az önbizalomban, meg voltam elégedve magammal és az adottságaimmal és jééé! Jött egy iszonyú helyes srác akivel ma is boldog vagyok! :) 23/L
Szia.
Én most 19 vagyok.
Nekem 2 hónapja kezdődőtt el a legelső kapcsolatom és komoly is.
Nem kerestem sose tök olyan avgyok amúgy mint Te.
Csak jött magától az egész.
Egy netes játékban ismertem meg amúgy szóval tök véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!